Sayfa 224/429 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Yok ya inanin bu kadar terbiyesiz insanlar olamaz olmamali. Hisse 5.50 den 3 e gelmis hala pazarlama derdinde. Hisseyi en dipten nasil olduysa elinde yokmhs gibi aldim tavan olacak vs.dx Tavani 340 olur ha.dx bu halde bile hisse nasil pazarlanabilir? Hisse 3 u gorsun bakalim kac saniyede geri basar.dx Gerci her buyuk eksiden sonra o noktalari bir daha goremiyor. 3.40 ti en sonmillste pazarladiklari ve bu hacim. Bir daha gormedi...

2.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Yok ya inanin bu kadar terbiyesiz insanlar olamaz olmamali. Hisse 5.50 den 3 e gelmis hala pazarlama derdinde. Hisseyi en dipten nasil olduysa elinde yokmhs gibi aldim tavan olacak vs.dx Tavani 340 olur ha.dx bu halde bile hisse nasil pazarlanabilir? Hisse 3 u gorsun bakalim kac saniyede geri basar.dx Gerci her buyuk eksiden sonra o noktalari bir daha goremiyor. 3.40 ti en sonmillste pazarladiklari ve bu hacim. Bir daha gormedi...

chaylak Kardeş sen bu işte bilgilisin bundan sonraki hamle ne olur? Zararla bırakalım mı? Ne düşünüyorsun?

3. Adam koca bankayı basmış tabana ky gariban nasıl kaznsın.

4. Bu namussiz kime kazandirmis kardes de biz kazanacagiz.Bak hisse arti 10 dan eksi 5 e gelmis hala umut pazsrlayan lavuklar var.yani bu lavuklae varken unut... Bir gun ansizin hacimsiz tavan yaparsa umutlan. Beklemek senin elinde. Hacim falan varken bi bo.. olmaz... Ele verirler. Nereye kadar verirler inan bilmiyorum. 1.5 ederli hisssyi 4.5 den alan tayfadaniz biz..ytd

5. Ne zaman ki pazarlamaci lavuklar kaybolur hisse gider. Ama mynette ve burda o lavuklar cok daha. Tavan diyorlar yav.ddd

6. Bu satışlarda açığa satış var mı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.

7. Bunlar çok kurnaz tilki.. Adamlar yüzde 5 düşük satıp. Lotlarini bedelsizlerle yüzde 25 artırmanın peşinde bunlar bizden de aç

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ben de artık tahtacı gibi düşünüyorum. 3.05 ten sabah sattıklarımı öğleden sonra geri aldım. Lot sayım yüzde 10 arttı ama aynı fiyat tl. Kaldı. Borsanın para birimi lottur. Bunu öğrendim artık

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 224/429 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •