Sayfa 224/919 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. bilanço tarihi 23 ekim gözüküyor krontta bloombergge göre

https://twitter.com/gizemuzuner_/sta...797891/photo/1

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    brüt kar marjı yüzde 40 olan ,

satışlarının sadece yüzde 10 unu arge ve pazarlamaya harcayan papya papyaaa papil fkı 62 oldu
    spek benim ciddiyetimi anladımı bilmiyorum anlamadıysa anlamaya devam edecek en sonda bi ıslık çaldıracak bana olanlar olacak ama burdaki herkez şahit kimse demedi diyemez şu an aksi bi durum yok sabretmeye devam sorun yok telafi edeceğiz etmemesi olasılığında spek beye ortak çıkabilir.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3. ardyz eski zirvesini de geçti 40 lara geldi fiyat olarak

ardyz satışlarının sadece yüzde 2,5u arge ve pazarlamaya harcıyor fksı 25 oldu

kront fksı 40 larda ancak arge ve pazarlama olarak 25 kat daha fazla ayırıyor ardyzden

bundan sonra hedefimi daha da yükselttim krontta ...

diğer bilişimlerin çook çok daha az arge ve pazarlama yapıp 25-60 arası fklarda fiyatlandığı şu ortamda, biraz zor alırsın benden lot bu fiyatlardan
    Son düzenleme : lionnes; 13-10-2020 saat: 15:24.

4. bu çeyrek kârında supriz beklenmiyor sanırım. gecmisteki gibi hareket ederse ve supriz bir gelisme olmazsa iki ileri iki geri yilbasina kadar devam edermiyiz diye düşünüyorum??

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    bilanço tarihi 23 ekim gözüküyor krontta bloombergge göre

https://twitter.com/gizemuzuner_/sta...797891/photo/1
    Kron konsolide bilanço açıklıyor Sn.lionnes. Tabloda bir hata olabilir. Konsolide bilanço son açıklanma tarihi 9 Kasım 2020.

6.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    bu çeyrek kârında supriz beklenmiyor sanırım. gecmisteki gibi hareket ederse ve supriz bir gelisme olmazsa iki ileri iki geri yilbasina kadar devam edermiyiz diye düşünüyorum??
    Bu kadar yatırım yapan şirkete net kar kar falan bakılmaz artık bilançolarda.. satışlarının yüzde 70 ini arge ve pazarlamaya yani yatırıma her sene harcıyor net kar mı kalır?

Bundan sonraki bilançolarda, artık önemli olan Satışlar , ve de Brüt kardır artık bana göre...

7.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Kron konsolide bilanço açıklıyor Sn.lionnes. Tabloda bir hata olabilir. Konsolide bilanço son açıklanma tarihi 9 Kasım 2020.
    evet ben de sizin gibi düşündüm, haklısınız bi yanlışlık yapılmış.

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

Sayfa 224/919 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •