Sayfa 224/1003 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Şu an sanırım son 10 yılın hisse almak için en kötü zamanı

Zamanlaman müthiş
    Zaten baya baya kar etmiştim ufak bir kısmını geri verdim daha da ellesmem gayri biraz onun rahatlığı vardı bende illah birazını geri vericem yoksa olmaz öyle pala yu yemlemek lazım biraz ))

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Değerli üstadlarım hepinize selamlar saygılar.
    Çok eskiden KURTBEY nikiyle üye idim.Şifrelerimi mail adresimi vs hatırlamadığım için yeni üye adı aldım ara ara bende yazmak istiyorum. 4 sene önce mali kriz neticesi ara vermiştim.
    115.500 ortalama ile longdayım.
    Kar alsam mı diye düşünüyorum ama forum ahalisi ve üstadlar short kısmı dillendirdikçe acaba diyorum beklesem mi...
    Tecrübesizlik kadar çok tecrübe ve deneyim de olumsuz etki edebiliyor bence.
    Bundan 30 yıl önce iyi bir temel, teknik analiz yapan büyük ihtimal kazanırken, günümüzde kahvehanede oturan adamla yılların yatırımcısının "kısa vadede" kazanma şansları aynı. Yüzde elli elli...
    Kaldıraçlı piyasalar daha çok psikoloji ve marj disiplini üzerine olduğu için kazanmak çok zor ve stresli...
    Affınıza istinaden yazmak istedim...

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ne la bu kimin parası varsa at koşturuyor. Teknikmis temelmis.peh. sizin olsun borsanız sokarım böyle aşkın izdirabina. Kalan arkadaşlara bol kazançlar..
    teknik çalışıyor aslında.... günlükler güçlü alda... alıp zirveye kadar bekledikten sonra sıkıntı yok aslında....
    vadeli ile insanları çarpmaya çalışıyorlar....

4.  Alıntı Originally Posted by İlker. Yazıyı Oku
    Evet, polisin boğazına ayağını bastırarak ölümüne sebep olduğu George Floyd var. Videoları izlemişsinizdir. Yüksek işsizlik oranı + Covid bunalımı + Polisin siyahi vatandaşa tutumu. Bunların hepsini birleştirin, sizce ne olur ?
    Ne olacağı çok belli değilmi. Trumpun kasımda arkasına teneke bağlayıp yolcu edecekler.

Tek turumpla kalmıyacak çok ülke liderleri teker teker siyaset sahnesinden silinecekler.

5.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ne olacağı çok belli değilmi. Trumpun kasımda arkasına teneke bağlayıp yolcu edecekler.

Tek turumpla kalmıyacak çok ülke liderleri teker teker siyaset sahnesinden silinecekler.
    Bizimki de gider mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    29d
    Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın sosyal medya şirketleriyle ilgili bir başkanlık kararnamesi imzalayacağını açıkladı. Trump muhafazakar sesleri bastırmakla suçladığı sosyal medya platformlarını kapatmakla tehdit etmişti.

7.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku

Trump gidici
    18 bin alti dow u bekliyorum bu yil icinde
    Bu rezalet boyle gitmez
    Insanlar açlıktan market yagmaliyor bunlarin derdi trilyonerin ise yaramaz borsasını sisirip daha da zengin etmek
    Sari yelekliler de cikar yakinda avrupa da

yalnız düşüş başlayınca toplumsal bir afet yaşanacak ....

buradakiler piyasayı az çok biliyor, en kötü biraz zararla kurtarırlar ....... ama

yahu bizim şirkette kredi ile hisse alanlar var, başka bir arkadaş vardı 300 binlik hisse aldı, onun şirketinde herkesin gözü ekranda imiş

işten çıkartılan biri var ... o bile tazminatıyla hisse aldı

adamlar stop-loss bilmiyor, zarar diyince far görmüş tavşan gibi donuyorlar, bir şekilde hep artmalı gibi bir kanıları var

kısacası 1-2 ay içinde gazetelerde okuruz borsa ile alakalı toplumsal dram haberlerini

Sayfa 224/1003 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •