Originally Posted by şahit hızlı verdi. yurtdışı toparlamazsa eksi kapatır gözüküyor burdan ve bence. Ben flatım rahatım, Farketmez yani artı eksi Akşam pazarı ucuzluğu olursa biraz mal alalım bari
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by akcay paragoz35 ne zaman titresen borsa 1-2 saate kalmaz salıyor... Bunun yazmasini bekliyor yazdiginda terligi vuruyor Ulan dow fii tarihinden beri cikiyor sanane dow dan bigun saglam amk copu
ne oluyor? bütün parametreler birbirine girdi asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
ya paragöz allahını seversen yeme bizi...ne şov yapıyor...1.400 puan bastı vadeliyi...hangi piyasaya bakıyon paragöz? söyle bizde ona bakak hep yeşil seninkisi Originally Posted by Paragöz35 Fransa ve İngiltere göçtü bizimki hala şov yapıyo...
Originally Posted by *Bozkurt Ben flatım rahatım, Farketmez yani artı eksi Akşam pazarı ucuzluğu olursa biraz mal alalım bari evet haklısın akşam pazarında altın almak mantıklı gibi duruyor.
Originally Posted by akcay 82,50 al veriyor benim sistem tuprasta. sisteme uymanın mükafatı... al vermeden bulaşmıcan.
Oha nasil sokuyor oyle kac paragoz Yazar yazmaz vurdu yok boyle bir tuyler tiken oldu
Originally Posted by şahit evet haklısın akşam pazarında altın almak mantıklı gibi duruyor. Altını şır şır yapacaklar, ben olsam biraz daha beklerdim
Forum Rules
Yer İmleri