Originally Posted by JAS Altın ve kripto paralar ABD borsalarının son çıkışına inanmadı. Kürkçü dükkanının son temizliğini de yapalım, ne olur ne olmaz Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Originally Posted by JAS Altın, gümüş, petrol ve kripto paralar tünelin ucundaki ışığın son hız bize doğru geldiğini gösteriyor. Bir cisim yaklaşıyor... Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Dün vermişti sinyali. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by KOÇ nasd** bakın ne çıkıyor https://invst.ly/s0dan Yakışır Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dolar günlük böyle bir çizgiler var. 7.19 a falanmı düşecek nedir.?
Originally Posted by *Bozkurt Ne gündü bee bi aşa bi yukarı derken şort giymişiz dipten. Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar. 1223 şort ilen geceye devam 1215 flat beklediğim heyecan yok, ekşını yarın oynuyacak demek ki pala emmi
Hamdım Piştim Yandım
bankalarıda sıktıkça suyunu çıkardılar. akbank ne tarafa kırılıcam diye soruyor...
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Dün zaten var Di bir haltlar Dow sp nasd** artıda iken spvix de artıda idi pek alışık değilim böyle şeylere
Originally Posted by *Bozkurt 1215 flat beklediğim heyecan yok, ekşını yarın oynuyacak demek ki pala emmi bir binlik daha var ama nazlanıyor sankim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
inanılmaz bi cisim yaklaşıyor gibi...
Forum Rules
Yer İmleri