Sayfa 225/556 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

Daha öncede yazdım adamlar KAP'a yolladilar 6 kusurdan mal aldılar 1 milyonlot sonra 9 dan da aldılar e 16 13 arasi bosaltsa bir ayda 2 kat para bir daha boyle volatilite nerden bulacak KAP'a girin patronlar sırada borsada işlem gören tipe donusumde çoğu hissede bir ton halka arz var aynı 2000 ler sonrası malum 5.25 maliyet 16 ya geldi he burada toparlar mi toparlar endeks de bozmaya başladı 3 Kasım yaklastikca ve bu MB sacmaladikca

2.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Daha öncede yazdım adamlar KAP'a yolladilar 6 kusurdan mal aldılar 1 milyonlot sonra 9 dan da aldılar e 16 13 arasi bosaltsa bir ayda 2 kat para bir daha boyle volatilite nerden bulacak KAP'a girin patronlar sırada borsada işlem gören tipe donusumde çoğu hissede bir ton halka arz var aynı 2000 ler sonrası malum 5.25 maliyet 16 ya geldi he burada toparlar mi toparlar endeks de bozmaya başladı 3 Kasım yaklastikca ve bu MB sacmaladikca
    Sattığında da kap bildirimi zorunlu. Kap gelmediğine göre daha satmadılar demektir.
    Bu arada bu çeyrek konsilde bilanço gelmeyecek malum Bulgaristan’daki şirket satıldı. Dolayısıyla haftaya Cuma’ya kadar bilançosunun gelmesi lazım.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

3. Sn nilkiz sizin bu iddianiz doğru olma olasılığı yüksek diyelim lakin şirket kar etmesi piyasada olumlu karsilanacak bı tarafi yokmu sizce. Bedelli için sıraya giren arkadaşları telef ettiler.
    Bakalım gelecek hafta olumlu fiyatlamalari görürüz insallah
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku

4. Neyi bekliyorlarki koskoca arçelik açıkladı bugün

Valla bende kap bekliyorum Osmanlı karı örnek mesela çok iyi kar açıkladı infoda öyle gelecek lakin bu bedelli satışı olabilir mi 16 nere 11 nere başka bişi var ben grafigime baktım 5 9 ve 21 günlüğü kesmiş burdan ptsi tepki gelmeli eğer gelmezse kötü

Benim grafikte 11.15 döndü döndü dönmedi

7. Sadece fiyata bakanlar oo bu uçmuş yukarda kitlemişler geçmiş olsun gibi yorumlar yapıyor fakat piyasa değeri olarak diğer arkadaşların da bahsettiği gibi hala çok komik fiyatlarda. Global Menkul hacim sıralamasında ilk 10 a giremiyor piyasa değeri 196 milyon tl, info bankalar hariç 1. kurum ve yaklaşık %5 pazar payına sahip olmasına rağmen piyasa değeri 388 milyon tl. KAP gelmediğine göre içeriden satış da yok, tamamen bedelli furyasına kurban gitmiş gibi gözüküyoruz. Kısa vadede böyle saçma fiyatlamalar olabilir ancak öyle ya da böyle ederine geleceğine inanıyorum. Bedelli mevzusunun bu kadar uzaması bize pozitifen çok negatif yansıdı umarım en yakın zamanda sonuca bağlanır da kurtuluruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Benim grafikte 11.15 döndü döndü dönmedi
    ayni seyleri gormuyoruz demekki

bana gore 10.50 altina gelirse , hikaye yeniden yazilir

bir de info'nun su an icin beraber hareket ettigi (bedelli kervani icinde) sirketlere bir goz atalim;

- katmerciler (mali durumu herkesin malumu)
    - avod (sirket sahibi herkesin malumu)
    - ittifak (mali durumu herkesin malumu)
    - carrefour (mali durumu herkesin malumu)
    - klgyo (mali durumu herkesin malumu)
    - merko (mali durumu herkesin malumu)
    - kalkinma (bu apayri bir kategori bu da herkesin malumu)

info bunlarin apaçık disinda, karlilik borc duzeyi pazar payi gibi ozellikleriyle ! ama hazir bir girdap yakalamisken niye dökme operasyonu yapilmasin degil mi ?

Sayfa 225/556 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •