Mahsus yapıyorlar, bu kadar devre kestirilmezzz ...
Mahsus yapıyorlar, bu kadar devre kestirilmezzz ...
Onceki gun alinanlar bugun satilinca tekrar bugun geri alinamiyo bakiye yetersiz yaziyo,yeni para ile alinabilir ancak.Ayni gun alinanlar zaten aynigun satilamiyo.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim aracı kurumumda aynı başka hisse..vs alıyorum diyen arkadaş acaba kredi limitinimi kullanıyor eczacıbaşında iken paranın 2. mi 3 mi katı kredi kulanabiliyordun bana teklif etmişlerdi sözleşme yapmamıştım arkadaşınki de buna benzer ve ya o aracı kurumun hisseyi aldırıp blokemi ediyor karışık iş
Bu nasıl adranali yaaa ben daha gencim buna kalp mı dayanır![]()
Arkadaşlar bilen varsa cevaplasın lütfen..KLNMA da olası bir bölünme durumunda ESKİ ve YENİ olarak kotta işlem mi görecek? Bu durum yararlı olur mu? Tşk
***KLNMA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı
***KLNMA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı )
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
İlgili Şirketler KLNMA
30.10.2018 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Kar Payı Ödemesi
Pay Adı Pay Kodu 1 TL Nominal değerli paya BRÜT (TL) 1 TL Nominal değerli paya NET (TL) Açıklama
TÜRKİYE KALKINMA BANKASI KLNMA 0,0121852 0,0103575
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/715780
BIST
(26/10/2018 - 17:03:40)
Brut takasta kredili mal da alinmiyor
hisseyi aldıktan sonra bu yorumu yapmıştım,
yorumlara bakılırsa cok arkadaş zararı çıkartı herhalda ben bir türlü dönüşten alamadım bekle bekle canıma tak dedi 37 .00 yazalım geleçekmi dedik yazmak için sanki bizi beklemiş netiçe bu ............34.10 kadar gelimş o ne güzel şansmı
37.70 lerde iken 37.00 yazmıştım 3 .5 dk içinde geldi ve 34.10 kadar düştü hançer gibi inmiş ve aynı şekilde 37.50 çıkmiş 34.10 üzeri hisse alan varmıdır bu şok iniş ve çıkışta kimler al sat yapabiliyor ......kapadım gitmiştim kapanış fena degil iyi yırtmışım -10 ve al sat zararım var cesart etsek çoktan çıkmıştı neyse bu defa bekliyelim bakalım sonu ne olaçak.
Yer İmleri