Yazan kurum hangisi görebilen varmı 100 lotu bilerek yazdı bunu kurumu yazarsanız sevinirim
Yazan kurum hangisi görebilen varmı 100 lotu bilerek yazdı bunu kurumu yazarsanız sevinirim
Dayanamamis sabah 68.50 ye 85 lot alis yollamistim benim fiyata gelmemis, kapanisa verirse tekrar toplayım biraz
Arkadaşlar günlükte hastalıkta 72 üstünde kaldık bu hafta da son günümüz yine 72 üstü kapatırsak haftaya aylık olarak 72 üstünde kapatırız bir hafta var 72 önemli çanak 100 ve üstüne deneyebilir bu yüz lot o yüzden bilerek ve kasıtlı olarak grafiği bozmak için satıldı bakalım kapanışı nasıl yapıcaz
şu an 70.15 te 10 lot uzlaşma var.384 lot alışta bekliyor...
68,750 gördüm bankadayım evi sattım üstüne biraz daha kredi çektim başka ev alacağım bir an gözüm döndü ev alacağıma tavana yapıştırayım şunu dedim ama eşim ağladı yalvardı ne olursun evi alalım diye neyse spek tapuyu alana kadar hala aklımda olacaksın her an vazgeçip yapışabilirim yakana aklımda deli düşünceler allahım sen doğru yolu göster
aman ha kardeşim kredili parayla bide buna güvenerek iş yapılırmı Allah korusun biz yıllardır bekliyoruz bi cacık olduğu yok 100 lot la yüzde 9 düşen başka bi kağıt varmı git işine bak kardeşim yeni evini al çoluğuna çocuğuna rızkını götür olan hisseyide bekle başka çaremiz yok
Yer İmleri