Sayfa 225/954 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    %50 nedir hocam?
    Alım ve satım daki oran.. alış %38 ise satış %62 dir... yani kademelerde alım ve satış. Kademe analizi .. burada da şu an alım öne geçti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    %50 nedir hocam?

Bu tablo

3.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku

Bu tablo

Tavan olma ihtimali var mı hocam tıpkı Kalkınma gibi.?
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Zor. Çok güzel bir hikaye olmalı. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Ama bir hazırlık yapıldığı belli bence. Kendi düşüncem. Bu bilanço olabilir tsgyo nun bedelli olabilir. Ytd. Veya bizim bilmediğimiz başka bir beklenti

6. Borsa hayatımda ilk kez bu hisseye bulastım.Hemide iyi bulastim.(bulaşmaz olaydım.)Dur bakalım ne olacak.Nominal değerinin altında işlem görmesi ilginç gelmişti bana .Ahanda gösterdiler nominal değerin altında bir hisse nasıl işlem görürmüş.YTD

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 80 i doldurmak istiyor diyecektim ve 80 dedi..

8.  Alıntı Originally Posted by ulas351 Yazıyı Oku
    Borsa hayatımda ilk kez bu hisseye bulastım.Hemide iyi bulastim.(bulaşmaz olaydım.)Dur bakalım ne olacak.Nominal değerinin altında işlem görmesi ilginç gelmişti bana .Ahanda gösterdiler nominal değerin altında bir hisse nasıl işlem görürmüş.YTD

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    320 milyon kar etmiş ve nominal değer altı bana da saçma geliyor. Hakkımızda hayırlısı.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 225/954 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •