Spek kardes gec kaldin erken hareket etmeliydin...burdan kimse satmaz bu saatten sonra...Acele etki fazla binen olmasin...Haftayada verirsin millete...y t.d..
Spek kardes gec kaldin erken hareket etmeliydin...burdan kimse satmaz bu saatten sonra...Acele etki fazla binen olmasin...Haftayada verirsin millete...y t.d..
Turizm bile senden cok cikti...Diger biru sirketkeri ona keza...sen se 25 lere o kadar uzaksinki hâlâ...su anda 20 lerde olmalıydın...Millete duzeltme yaoarak verirdin...Simdi isin iyice zorlasti...ordan çıkanlarda gelecek yakinda...Isi bildigimi sende biliyorsun...y.t.d..
20 üzeri 25 lere kadar reklamla millete mal itelediler...halen yükseltmeyip etrafta dolaşıyor bir cepten diğer cebe al gülüm ver gülüm ...yvşk bunlar...biliyor millet hepsini bırakıp kaçacak...oda parasını cash ini buraya baglamak istemiyor bence...
patronun geri alım yapmayacagı kagıttan uzak durulmalı bence...almak isteyene heryerden mal verirler bence, hemde gırtlagına kadar...hisse çok, gel vatandaş gel deyip sanki keriz arıyorlar...kendi malını kendin al alım olmaz artık sanırım, sen kendin almalısın ...bize sokacagını soktun zaten...kafayı çeviremiyor artık küçük yatırımcı, bu zor zamanda paramızda sen de kaldı ona yanıyom...sen cebindekini çıkarıp almıyorsun sanki hep sokuyorsun gibime geliyor ver diyene al diyorsun.
al-sat değildir.
Aynen katılıyorum. Cuma günü altı üstü 25 adet 17,34 'ten alış verdim. Ne yapacağını şaşırttı bir anda dört beş kademe aşağıya verdi ve halen o fiyatta değil.....
Böyle saçma sapan ve ne olduğu belli olmayan firmaları niye borsaya kote ederler anlamıyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihalesini almış işlet iyi... önümüz yaz... sıkıntı yok. er yada geç... düştükçe alıma yükseldikçe beklemeye devam...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
allah belanızı versin daha %40 yükselecekte zararımızı kurtaracagız...yvşk lar...bu şirketler borsada ne skime kote edilir...pc bunlar belli değilmi hareketlerinden tahtadaki.. artık kelime kalmadı konuşulacak küfür ediyoruz malasef kusura bakmasın forum daki arkadaşlar...parayı kaptırdık
kendi kagıdını almayan firmaya bulaşılmaz bu da ders olsun bana..
al-sat değildir.
MORUKLAR korkutup toplayamadınız mı.. biraz daha bekleyin veba gelince toplarsınız
Kimse Yok mu?
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri