Software ; Metro bunu arz yapacaksa süresi 135 gün imzadan sonra . Yanlış mi biliyorum
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Software ; Metro bunu arz yapacaksa süresi 135 gün imzadan sonra . Yanlış mi biliyorum
VERTU Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 460886 Yıllık Değ%:-97
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilanço için görüşleri rica etsem.
bu kagidi tek kurtaracak sey yapacagi yada 1 yildir yapamadigi halka arz haberidir. 2. ceyrek bilanco oncesi 3.19 lara cekip guzelce mal verdiler sanirim 10-15 kademe dusmustu yarin bakalim ne olacak..
ya halka arz oncesi son silkeleme yada halka arzda olmayacaksa dusunmek istemiyorum bile.
herhalde borsadan az da olsa anlayan citibank takasindaki lotlarin gercek yabanci olmadigini tahmin edebiliyordur. vertunun guncel defter degeri 2.44 kotu bilanco ile defter degerinin altina sarkitma ihtimali fazla.
HALKA AÇILMA SÜRECİ
Hisse senetlerinin SPK kaydına alınarak borsaya kote olması ve işlem görmesi için şirketlerin
karşılaması gereken belli başlı koşullar bulunmaktadır. Gerekli koşulları sağlayan bir şirketin
halka arz süreci yaklaşık olarak üç ile altı ay arasında bir zaman aralığını kapsamaktadır.
Ancak şirketin halka arza hazır olmaması durumunda finansal tabloların hazırlanması ve
gerekli organizasyonel işlerin tamamlanması bu süreci uzatabilmektedir.
yönetmelikte bunlar yazıyor.herşey güllük gülüstanlık olursa 3 ay.ama vertunun kap açıklamalarını tekrar gözden geçirdim kafein yazılımın halka arzının 1.5 yıl uzamasında spk nın bir suçu yok.kafein yazılımın izahnameyi yönetim kararıyla bir kaç kez değiştirmesi.bu yüzden süreç tekrar başvurularıyla uzamış.
yani burda üç kağıttan çok hani bir malın vardır alıcı gelir fiyatta anlaşmışsındır ama satmaya kıyamaz vazgeçersin havası var.
bunda bilişim sektöründeki hisselerin oburca yükselişleri önemli rol oynuyor.
yani bir bakıma halka arz geçikmesi şirkete yarıyor.elde edeceği gelir 2 sene öncesine göre kat be kat artacak gözüküyor.
Eyvallah sayın Software
Yer İmleri