alan satan kim işa ve işkurda görebilen varmı sayın kwon ?
alan satan kim işa ve işkurda görebilen varmı sayın kwon ?
Arkadaşlar çok güzel tartışmalar fikir alışverişleri oluyor... Herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Benimde aklımda olan bir soru var. Malum Kanal İstanbul referandum olacak deniyor.. bu referandum da çıkacak bir ''Hayır" sonucu hükümeti güçsüz kılar mı? Ve bunun hisselere yansıması nasıl olur? Erken seçim dillenir mi? Fikir beyan edebilecek varsa sevinirim..
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bey öyle bir referandum olacağını hiç duymadım.Kaldı ki erken seçim ihtimali sıfıra yakın.Seçimi isteyen yanar..
Yine kaldı ki hisselere bakınca bu işin zamanı OLURSA referanduma falan kalmayacak gibi..
REFERANDUMDA OLMAZ ZATEN..
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünkü ISBTR KAPANIŞ DERİNLİK ine tekrar bir bakın lütfen .
Kapanış fiyatı olan 39888 ile tavan fiyat olan 40882 ile arasında tam 27 lot mal vardı alınmadan kaldı.
Şimdi eskilere söylüyorum bunu, bu normalmi arkadaşlar .
Eğer bir gelişme varsa ve birileri bunu biliyor ve mal topluyorsa ve bugün kağıdın fiyatı 43500 olmuşsa, bu 27 lot mal orda kalır mıydı dün ,kağıdın beklentisi gerçek ve olacak, ama o zamana kadar, tahtada bu spekülatif hareketlere maruz kalacağız malesef ,,sat al son derece tehlikeli ,o yüzden sabırla beklemeye devam edeceğiz.....
fabonacci dayi harbi teknik indikator olarakta ismin uymus.helal
Kimse satmıyor Ama eslesme 242 de mevcut alıcı istikrarlı satıcı da hala istikrar yok olmus olsa suan 500 bin uzerı fiyat olmalıydı
Malınız elde kalma korkusu var ky de ihlas grubu bile daha istikrarlı
Yer İmleri