Sayfa 225/602 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

Kim kızdırdı bu arkadaşları Kavga edip küfürleşiyorlar aralarında, ayıp ayıp

Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    5.54
    2010 zirvesi oranın üstüne atıp güç toplarsa uzun vadeli yükseliş trendi başlar.

Çeyrek asrı aşan bir tecrübeyle yazıp çiziyorum, 2016 dan beri yazdığım hisselerin %95'i kazandırdı, bir çoğu rekortmen.

yönetimden ricamdır lütfen bana namımı geri verin.
    Gönderi bombardımanını, bu hızla devam ettirirsen amacına (namına) ulaşacaksın galiba

.....Ama burası da chat odasına dönüyor bu arada...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3. Ne 5 miş arkadaş geçilemedi gitti 10 senelik lanet var her halde bu 5 de.

4. Ömür törpüsü yatırımda bir haftanın daha sonuna geldik bakalım ne zaman gerçekleri fiyatlayacaksın...

5. Gene yaramazlık yapmış bizim çocuk adam Neyse hareketlerini ezberledik zaten normal karşılıyoruz artık, önce bir kısadaki yükselen trendi kırsın teknikçileri döksün ondan sonra yoluna bakacaktır.

6. Cuma günü çok az bir giriş yaptik...bol şans..

7. Bakalım sene sonu kapanış ne olucak

8. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye'de doğal gazın vadeli kontratlarla alınıp satılabileceği Vadeli Doğal Gaz Piyasası (VGP) oluşturulması için çalışmalarında sona geldi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "VGP ile doğal gaz borsasında işlem yapan oyuncular vadeli kontratlar aracılığıyla 2023'te sisteme verilmesi planlanan yerli doğal gazın alım-satımını önceden yapabilme imkanı bulacak. Bu sayede Karadeniz gazımızın daha üretilmeye başlamadan bile ülkemizin gaz fiyatları üzerindeki olumlu etkisini göreceğiz" dedi.

Sayfa 225/602 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •