Sayfa 225/265 İlkİlk ... 125175215223224225226227235 ... SonSon
Arama sonucu : 2117 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1. Osman Bey merhaba, sizi Hektaştan sonra Alarko ve burada da görmek güzel. Kendi adıma doğru yolda olduğumu düşündüm Açıkçası Brisa'nın sessizliğini Dudu Bey daha iyi anlatır. Kendisi de bir süre Brisa'da konakladı ve umudunu yitirince ağırlığı Hektas a kaydırmıştı. Biz de umduk umduk muma döndük. Sessizlik içerisinde bekliyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by NAZIM Yazıyı Oku
    Osman Bey merhaba, sizi Hektaştan sonra Alarko ve burada da görmek güzel. Kendi adıma doğru yolda olduğumu düşündüm Açıkçası Brisa'nın sessizliğini Dudu Bey daha iyi anlatır. Kendisi de bir süre Brisa'da konakladı ve umudunu yitirince ağırlığı Hektas a kaydırmıştı. Biz de umduk umduk muma döndük. Sessizlik içerisinde bekliyoruz.
    Nazım bey merhaba,
    Güzel sözleriniz için teşekkür ederim ama benim Brisa olayım biraz tuhaf

25 gün önce falan rüyamda Brisa fabrikasını geziyordum, sabah kalktım hisse fiyatına baktım 72 liraydı. Önemsemedim. Geçen hafta yine rüya gördüm bu sefer lastikçi gördüm, Lassa marka lastikler vardı, güzel lastiklermiş diyerek elliyordum.
    Uyanınca Brisa fiyatına bi baktım 92 lira olmuş. 25 günde hisse başı 20 lira kardan kaybım oldu almadığım için.

Bu sefer alıcam dedim ve 89 dan ilk alımlarımı yaptım. Fırsat buldukça da toplamayı düşünüyorum, portföyde bulunması gereken bir sektör bence. Bol kazançlar ve kazançlarımızı yiyebilmeyi dilerim herkese.

3. Yazık.. çırpındıkça batıyor..

4. Yatırımcıların buradaki negatif subjektif yorumlara bakarak işlem yapmaması gerektiği çok açık. Şirketin kap bildirimini okumadan, bilançosuna bakmadan şirket hakkında geçmiş önyargılı sanrılardan ibaret yorumlara itibar edilemeyeceğini er geç anlamalı yatırımcı arkadaşlar.

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Yazık.. çırpındıkça batıyor..
    Birde realite var, anlaşılması gereken.

6.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Birde realite var, anlaşılması gereken.
    ki oda "PATLAK LASTİK" olduğudur..

7. Smile

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    ki oda "PATLAK LASTİK" olduğudur..
    Yine yolda bıraktı.. Sebeb ?

"PATLAK LASTİK " den

ne bekliyordunuz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Yine yolda bıraktı.. Sebeb ?

"PATLAK LASTİK " den

ne bekliyordunuz ?

Temettü bekliyoruz hocam MART'ta...
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Sayfa 225/265 İlkİlk ... 125175215223224225226227235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •