Sayfa 225/445 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Adem bey vakıf 3.64ten gözüme cazip gelmeye başladı. Endekse göre beklesek mi ne dersin? Saatlik teknik ne der?

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet çok hoş duruyor saatlikte ya fincana kulp takmaya çalışıyor yada kulp takmadan direk çanak katlamak isteyebilir 3,70 üstü çanak çömlek hedefi 4,03 olabilir
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. Petrol fiyatları kritik bölgede eğer düşüş devam ederse bu cari açığın düşmesine pozitif katkı sağlayacaktır

3. ben bayrakları paylaştım endekste bankalarda ...

bayrak dirençlerini kırarlarsa ki deniyorlar o direnci destek-srop yaparak yolunuza devam edebilirsiniz...

hayırlı olsun bende banka manka yoktur sadece gördüklerimi çizdim paylaştım formasyonların hiçbir garantisi yoktur karda zararda tamamen size aittir
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    emirdağlı aselsan dediğin yerlere geliyor .. helal sana 27,16 yazdım
    estagfirullah ağam o senin başarın hayırlı bereketli olsun

5. Bu iş bitmiştir aga, pala satırı kaybetmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Bu iş bitmiştir aga, pala satırı kaybetmiş.
    Şu üstteki boşluk vardi ya orayı alsın bakalım.Orda tutunabilirse boğalar biraz daha rahatlar.Pala orda bir satırın ucunu gösterebilir. YTD

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. XU100 5 DK...

buda endeks bayrak....

yalnız arkadaşlar bunların birde destek stopları var onları unutmayalım tamam işler güzelken iyide işler kötüye döndüğünde mesela
    92850 artık endekste stop dur haberiniz ola...

[IMG][/IMG]

Sayfa 225/445 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •