Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 225/924 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,431
    Adam tam kurnaz şeytan ayağına yatıyor,çünkü mesleği bu,nasıl olsa bu halkın yarısı yarı balık hafızali,ben ne dersem inanıyorlar diyor,gerisi beni ilgilendirmiyor,oda biliyor elinden gelseler beni linç edecekler bana çok kinleri var diyor,benim amacım tabanımı koruduğum sürece işi idare,mudara götürürüm hesabında,oda biliyor bittiğini,zaten gideceğim yer cehennem,benimlen beraber onlarıda götüreyim diyor,bu şekil düşünceylen ülkeyi yıl 22 idare etti,%5 verse ne olur vermese ne olur,emekli maaşları açlık sınırı ile eşit hale geldi,yoksulluk sınırının yarısı bile değil,adamın 5 takıntısı var,öncedende 5 demişti,bide dalgasını bir güzel geçiyor temmuzda eşitlenecek diye,dua edelimde hep kesmesin,çünkü elde avuçta yok,tulumbadada su yok,sakalından kesip bıyığına ekliyor,3600 pirim ödeyenlerlen 9000 iş günü pirim ödeyenlerlen eşitledi,zamanında bu gurubun maaşı 1500 tl idi havalara zıplıyordu beyhude para diye,yani tam pirim ödeyenleri keriz yerine koydu,1500 tl alanlar şimdi 10 bin alacak,asgari ücrette 17 bin oldu,onun düşüncesi bu tabanı tuttuğum sürece işi götürürüm hesabında,bide her seçimde terör olayları tavan yapıyor,sadece gazı cazı eksik,yakında onuda hortlatırlar gabar,karadeniz gibi,ülke 22 sene boyunca fırıldak şekliyle yönetildi,yine ayni metot devrede vs neyse,tamamda bir şeylerin eksik oluşunu düşünemiyorlar,oda balyoz gibi yumruğun nereden geleceğini,bir gün bakarız güne o yumruklan uyanmışız,hadi bay.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...adamın 5 takıntısı var,öncedende 5 demişti,bi de dalgasını bir güzel geçiyor temmuzda eşitlenecek diye,
    Orada dedigi artis oraninin eşitligi, maaslarin esitligi degil.

Promter'e yukleyen cok ince bir cumle kurmus orada, Memur ve isci emekli maaslarinin eşitligi seklinde anlasilmasi icin.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Orada dedigi artis oraninin eşitligi, maaslarin esitligi degil.

Promter'e yukleyen cok ince bir cumle kurmus orada, Memur ve isci emekli maaslarinin eşitligi seklinde anlasilmasi icin.
    Nasıl olsa bizler keriz, bizler bunu yeriz.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Rapor: 150 bin TL maaşla mavi yakalı çalışan bulunamıyor

https://www.gazeteduvar.com.tr/rapor...galeri-1661994

5. Rahmetli babam.....esnaf....pasta ustası....rizeli....onurlu gururlu çalışkan...dik adam....asabi sinirli....verem oldu....kan tükürüyor....dört kardeşiz....baba kan tükürüyor .çalışıyor ....ev yapıyor çocuklarına bakıyor....bir kaç hafta sonra ....

Olduğu yerde kaldı....vakit geçmiş...sol ciğer kaput....kaburgalar ciğere yapışmış.......sol ciğerin yarısını aldılar....kaburgaların yarısı çürümüş onlarıda aldılar....

Baba heybeli adada...ölür diye bıraktılar yaşadı....2 yıl ameliyat tedavi...evde aş iş baba yok....ben zeytini üç sefer ısırarak yiyorum...elma gibi...tek seferde yemek yasak...rahmetli valideden kaşığı yersin...

Geldik bugüne......evin geçmişi belli....dört çocuk aile ev için aç kalmış...kan tükürerek yapılan ev....bedel ödeyen ailem...

Birileri gelecek...ben devletim...ben hükümetim....% 1000 enflasyon olan memlekette...benim evime zam derken..% 25.....!!!!!!!!!!

Gaspmı yapıyon.....kafamı yapıyon....!!!!!!!!!!

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Rahmetli babam.....esnaf....pasta ustası....rizeli....onurlu gururlu çalışkan...dik adam....asabi sinirli....verem oldu....kan tükürüyor....dört kardeşiz....baba kan tükürüyor .çalışıyor ....ev yapıyor çocuklarına bakıyor....bir kaç hafta sonra ....

Olduğu yerde kaldı....vakit geçmiş...sol ciğer kaput....kaburgalar ciğere yapışmış.......sol ciğerin yarısını aldılar....kaburgaların yarısı çürümüş onlarıda aldılar....

Baba heybeli adada...ölür diye bıraktılar yaşadı....2 yıl ameliyat tedavi...evde aş iş baba yok....ben zeytini üç sefer ısırarak yiyorum...elma gibi...tek seferde yemek yasak...rahmetli valideden kaşığı yersin...

Geldik bugüne......evin geçmişi belli....dört çocuk aile ev için aç kalmış...kan tükürerek yapılan ev....bedel ödeyen ailem...

Birileri gelecek...ben devletim...ben hükümetim....% 1000 enflasyon olan memlekette...benim evime zam derken..% 25.....!!!!!!!!!!

Gaspmı yapıyon.....kafamı yapıyon....!!!!!!!!!!
    Haklısın.

Ülkede yasa insanı korumuyor.

Rusya, orta asya vs gibi ülkelerde bu nedenle mafya İHTİYACI ortaya çıkıyor.

Mahkemelerin işini mafya yapıyor.

Bir forumda okumuştum.

Üniversitelerde MEB gibi norm kadro olacaktı. Yani her rektör sülalesini, tarikatın, partinin işaret ettiği adamları ihtiyaç dışı alamayacaklardı.

Ne oldu? YÖK ün bu düzenlemesine uyan tek rektör ve bizati YÖK ün kendisi uymamış.

Anlatılana göre bir Fakültede tek bir prof yokken ve buradakilere referansları olmadığı için kadro çıkmazken hiç öğrencisi olmayan bölümlerde 20 prof varken hala prof ilanı görüyormuşsun.

Ye kürküm ye.

Tarikattan, partiden etkili adamın olduğunda 70 bin TL maaş sana hediye. Emekliye elleri titrerken ihtiyaç dışı bu bedelleri tüm halk ödemiyor mu?

Hiç derse girmeyip Prof olanların bazıları ise yurt dışında bu amaçla kurulan paravan dergilerle 3-5 yayınla prof oldukları da söyleniyor.

Düşünsene güya Pakistan dergisi, yayınları yüzde 95 i Türkçe...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Ben kişisel olarak pek fazla korkmam şimdi yaşım gereği farklı düşünüyorum, geçmişte daha gençken husumetim olan kişiler savcılığa gidip başıma bir şey gelebilir bu adamdan bilin diye şikayet dilekçesi vermiştiler, bazısına savcı hiç çağırmadı bile bir sefer ifade verdim takipsizlik geldi.
    En son geçen yıl yine savcılığa giden bir dosya oldu ve hakaretten takipsizlik geldi.
    Şimdi düzen değişik kaybedecek bir şeyi olmayan için kolay.
    Ama kaybedecek şeylerin varsa devletin radarına bir konuda ilk girmek istemem.
    Misal 2005 te elektrik kaçağına hapis cezası geldi ilk cezalarkn hiç birine erteleme veya hükmün açiklmasinin ertelenmesi gelmedi ilkleri cezaevine soktular.
    Devletin haşarı çocuğu olabiliriz kulağımızı çeker bırakır ama isyankar çocuk olursak iyi olmaz.
    Milleti yanlış da yönlendirmeyelim.Her durum aynı durum değildir. Biraz daha gevşiyor kira işi.

Antalya da özel bir okulda çalışan Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Emine Karakaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde yaptığı konuşma ile hedef gösterilmişti.

Karakaş konuşmasında, Cumhuriyetin bütün nimetlerinden faydalanıp onu yok etmeye çalışıyorlar. Bir yanda yüz yıl önce anayasa Cumhuriyet yazdımak için ömrünü feda edenler bir yanda bugün onu yok etmeye çalışan Türkiye Yüzyılı masalına herkesi inandımaya çalışanlar, ifadelerini kullanmıştı. Karakaş ın, konuşması sosyal medyada paylaşılarak hedef gösterilmişti. Tepkiler üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Karakaş hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçlamasıyla adli işlem başlatılmıştı. İşlemin ardından da Karakaş gözaltına alınmıştı.

Karakaş ın 12 Ocak ta Milli Eğitim Müdürlüğü nün söz konusu okula gönderdiği yazı ile iş akdinin sona erdirilmesi ve maaşının kesilmesinin istendiği öğrenildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Sayfa 225/924 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •