onun için değmez
onun için değmez
bir halt olacağı yok.
Başkanım Fenerbahçe geçen yıla göre daha iyi oynuyor diyor yaNeyse haklısın başkanım .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
kötü hoca aykut giti iyi hoca cocu geldi ya eskiden bizim maçlarda 1-2 gol olurdu çoğunu biz atardık şimdi 3-4 den aşağı olmuyor onun için diyordur.
gerçi gollerin çoğunu biz yiyoz ya neyse
bir halt olacağı yok.
Şimdiden başladım yarin akşam olmasın maç başlamasın demeye .. Umarım kazanırız ama kazanmamız sadece cocu’yu 1 hafta daha uzun kalmasına sebep olur yoksa cocu ile bu is çok zor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bence başakşehiri rahat yeneriz.
geçen senede en iyi futbolu başakşehire karşı oynamıştık
bir halt olacağı yok.
İnşallah yeneriz...Lakin cocu varken zor,Fenerbahçe aşkıyla oynayan futbolcu da olmayınca dahada zor bundan sonra işimiz...İlk olumsuz sonuçta kelle alır yine yönetim!
Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!
valla bence kimse Fenerbahce aski icin oynamiyor zaten
yillik aldiklari 2-3 milyon dolares icin oynuyorlar. asil degistirilmesi gereken yapilan sozlesmeler. sahada ne kadar kofte, o kadar para olmali artik.
ornegin Alex Fenerbahce aski icin mi oynuyordu? toplamda aldigi 30-35 milyon dolar icin olmasin.
Yer İmleri