Kordsa bugün son 1,5 yılın en iyi performansını sergiledi.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kordsa bugün son 1,5 yılın en iyi performansını sergiledi.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten de, 16:45 sonrası 7.81-8.50 arası 69 kadame... Mükemmel topladı.
Açıkça yukarıda yazdığım rakamda beni stopladı. Sonra ekranı kapattım zaten.
Bi yandan döviz, bir yandan endeks riskini kaldıramadım. Üzerine bir de haftasonu olunca...
8.50 den kapatması da çok manidar oldu ayrıca.
Naçizane görüşüm böyle zamanlarda anaparaya sahip çıkmak olduğundan çok da dert etmiyorum açıkçası.
Günlük RSI 80 lere dayandı. Pazartesi ortam izin verirse sert yukarı yapabilir. Ama bi ara göstergeleri dinlendirecektir bence...
Uzun vadeli göstergeler desteklediği sürece bi yerlerden yeniden trene biner veya başkasına bakarız... Kısmet.
Direnen, dayanan, kazananlara saygılarım, geride kalanlara akıl-beden sağlığı ve sermayeyi koruma tavsiyelerimle.
Son gereksiz polemik sonrası(belki de benim hatamla) hisse başlığına yazan hiç kalmadı.
Yine görüyorum ki arada başlığa girenler oluyor.
1 kişinin bile işine yararsa diye yazmaya devam...
Cuma günkü türbülansta ayakta kalan nadir hisselerden biri oldu.
Gerek bu nedenle gerekse artan hacim nedeniyle ivmenin güçlü olduğu hissi veriyor bana.
Diğer bir çoğu gibi mevcut konjonktürde bilanço olayı arada kaynadı gitti.
Yine de daha önce yazdığım gibi "güçlü hikayesi" olan hisselerden biri olduğunu düşünüyorum.
Anaparayı koruma güdüsü ile Cuma günkü trend ihlalinde maalesef ben stop oldum.
Canımız sağolsun. Koşullar uygun olursa, becerebilirsek bir yerlerden yeniden bineriz diye umuyorum trene.
Velhasıl-ı benim gözümden durum şöyle:
Kapanışları esas alarak baktığımızda mevcut trend daha net görünüyor diye bir kapanış grafiği,
Cuma günün PITE' si ve ihlali içeren düşüşten(16:45) den sonraki takas aşağıda.
Daha önce de belirttiğim gibi artan hacim, tarihi zirve olan 8.70(kapanış 8.65) üstünde extrem bir hal alabilir.
Bu durumda olası hedefleri görebilmek için fibo improvements değerlerini grafiğe ekleriz.
(Dolar bazlı grafikte, Cuma günkü hareket sonrası 1.4426USD altında bir GAP kaldı! Bugünkü kurla 9.25TL gibi. Hızlıca kapatırsa harika bir sonuç olur.)
(P.S.: Cuma günü de bolca test şansı bulduğu 8.19 şimdilik ilk destek benim gözümde.)
Hayırlı pazarlar. Bol kazançlar.
Kapanış bazlı grafik:
Cuma Takası:
Cuma türbülansında gördüğü en düşük değer(7.81TL 16:45) sonrası takas:
![]()
Üstad 8.45 te stop ladım.yeniden 8.19 da mı giriş yapalım ytd
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=lazopo53;2522122]Üstad 8.45 te stop ladım.yeniden 8.19 da mı giriş yapalım ytd
Estağfurullah üstad falan değilim. Vade, risk algısı, sermaye vb... değişkenler alacağınız kararları belirler.
Şahsi fikrimi sorarsanız harika iş çıkarmışsınız. Piyasa izin verirse bu göstergelerle o seviyeyi tekrar görmez p.tesi diye umuyorum.
Ancak burası BİST. Herşey olur. Uzunda iyi olacağı belli.. Kısada Trend kanalını takip etmekte yarar var. Ben alt banda yakın bir yerden alım yapmayı hayal ediyorum. Kısmet.
Teşekkürler dostum
Lafı olmaz dostum. Koca okyanusta hamsiyiz hepimiz. Kaçacak, göçecek zaman networkümüz ne kadar güçlüyse hayatta kalma şansımız o kadar çok olur.
Velhasıl herşeyi bir köşeye koyarsak... Hissenin güncel günlük ivmesi günlük 0,17 krş...(Grafik aşağıda)
Cuma koşullarında 79 krş luk toparlanma... Büyük iş.
8.50 kapanış bu yüzden manidar demiştim yukarıda.
Tarihi zirve: 8.70TL, tarihi kapanış: 8.65 TL.
Kapanış fiyatı + Güncel ivme = 8.50TL+0.17Krş= 8.67TL.
Kanal alt desteği=8.18 TL, Kanal direnci=8.65 TL.
Bu da demektir ki, yarın ya sert yukarı yapıp mevcut ivmeyi arttıracak(ki hacim artıyor).
Veya mevcut ivme ile hafta sonuna kadar aşağı-yukarı silkelemeye devam. (ki günlük 17 krş çok iyi bir marj).
Ez cümle. 8.17 üstünde kaldıkça. Sert satışlar yemedikçe, uzun vadeli göstergeler bozmadıkça.
Doların ve endeksin b.ku çıkmadıkça...
Sevgiler, selamlar.
![]()
[emoji106][emoji4]
Yer İmleri