Sayfa 226/969 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Sn Baycorc, Radore ve Tatilbudur dışında bütün sirketlerle görüştüm. Bir tür yatirimci körlüğü gelmediyse sırketlerde iş yapma isteği gördüm. Tatilbudur a baktığımda Istanbul otellerinin çoğunda % 50 iskonto bulduğunu ve fiyatların yerlerde olduğunu anlıyorum. Aslında şöyle demem lazım; iyimser değilim, kötümserlikte son durağa yaklaştım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Eskiden olsa fiziki olarak hisse senetlerini teslim alir ve cerceveletip ofisimize calisma odamiza dekorasyon objesi olarak asardik.
    Simdi o da yok.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Ufak bir miktar alım yaptım bugün. Hayırlı olur inşallah.

4. Son haftayı unutun, 7 iş günü var.

Bakalım bu 7 gün içinde yeni bir yatırım haberi gelecek mi?
    Hazırlığı yapılmış bir yatırım varsa yeni yıla bırakmazlar düşüncesindeyim.

Bir hazırlık yoksa önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde bir yatırım gelme olasılığı da düşüktür.

Çıkış olacağına dairse bir işaret görünmüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Son haftayı unutun, 7 iş günü var.

Bakalım bu 7 gün içinde yeni bir yatırım haberi gelecek mi?
    Hazırlığı yapılmış bir yatırım varsa yeni yıla bırakmazlar düşüncesindeyim.

Bir hazırlık yoksa önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde bir yatırım gelme olasılığı da düşüktür.

Çıkış olacağına dairse bir işaret görünmüyor.
    Aldığım haberlere göre yılbaşını nerede kutlayalım tartışması hala sürüyor. Genel müdür kadıköyde olsun diye diretiyor, çalışanlar beşiktaşın büyüme potansiyeli olduğunu, geçen seneki durgunluktan kurtulacağını söylüyorlar ayrıca murat beyin fiyat/performans konusunu pek dikkate almadığı, bonkör olacağı düşünülmekte(!)

6. Bence de; Selami Bey dahi kendi ilgi alanına gireni satsa güzel rakamlara gider

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Gidişat berbat , komşular ile aramız her geçen gün daha çok açılıyor . Yetmiyor Teröristler burnumuzun ucunda cirit atıyor . Birisi sigara yakmak için kibrit çaksa millet savaş ilan edecek durumda . Akşam yatıp sabah farklı bir gündem ile uyanıyorsanız yatırımın başka bahara yapılması gerek . Geleceğin şirketleri Girişim şirketleridir doğrudur ama gülümseyerek konuşulabilecek bir gelecek olmalı öncelikle . Plan bile yapılamayan bir yerde , bütçe bile haftada 5 kere değiştirilerek yapılıyor ise o ülkede yatırım da sıkıntı olur . Bu günlerde paramı over night ta ( GEcelik faiz ) tutuyorum gerisi palavra .
    %11, 3.ceyrek büyümesi güzel bir hikaye, nal toplarsın .soylemedi deme

8.  Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Aldığım haberlere göre yılbaşını nerede kutlayalım tartışması hala sürüyor. Genel müdür kadıköyde olsun diye diretiyor, çalışanlar beşiktaşın büyüme potansiyeli olduğunu, geçen seneki durgunluktan kurtulacağını söylüyorlar ayrıca murat beyin fiyat/performans konusunu pek dikkate almadığı, bonkör olacağı düşünülmekte(!)
    Gece Yuşa Tepesinde, mistik dilekler ve iyi niyetlerle sona erer, katılanlar yıldızlara bakarlar ve iç çekerler

Sayfa 226/969 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •