Çekmeyeceği ne malum mal elin de zaten toplu
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çekmeyeceği ne malum mal elin de zaten toplu
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de tabi zorlu enerji ve Vestel oto İçin ciddi para ihtiyacı olabilir ,, bu nedenle iyi fiyatlardan yabancı Yüksek oranlı ortak planlanıyor olabilir olumlu taraftan bakarsak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben zaten yazımda bunu defalarca vurguladım. Burada dışarda olan lotları toplayabildiği kadar toplayıp 2019 yada 2020 de VESBE nin %20-30 unu en az 20 tl ve üstü fiyatlardan yabancılara arz edebileceğini düşünüyorum....
Burada %15 pozisyon azalttığımı geçen hafta yazmıştım , şimdi benim için alım fırsatı veriyorlar , yemiyor aşağı çekemiyorlar , çünkü aşağıda alışlarımı ve burada forumda daha önce pozisyonlarını satmış yada kaptırmış diğer yatırımcıların alışlarını göruyorlar.....
Endeksin 1.70 cente kadar inebileceğini düşünüyorum.... bu esnada da bakalım VESBE yi nereye çekecekler , PAsif alışlarım ekranda yazılı , hadi hodri meydan.....
--------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
peki alımlar neden durdu.geçen hafta 11,30 lardan dünya kadar mal topladılar..
Bunlar akbaba , bunların amacı alabildikleri kadar iskontolu ve ucuza pozisyon almak. şimdi biraz yukarı çektiler , daha önce toplananları hesaba aktardılar , şimdi resmen fiyat bilinçli aşağı çekiliyor.... Bu borsanın işleyiş yapısı hep böyle iğrenç .... Adamlar dilediği gibi yönlendiriyor.... 1 milyon lot pozisyon çekildi , güya satıcımı var hayır? bugün 10 bin lot pozisyon aldım 10.66 ortalama ile ... 10.50 ve altında 10 bin lot daha alışım var , yiyorsa düşürsünler.... satış haneleri boş , güya işte dediğim gibi emekli fonlarından çözülüm istiyorlar.... onlarda sadece son 2 günde 10 bin lot gelmiş sadece..... Bakalım mutlaka hayal kuruyorlar bir sonraki yükselişte satmayanında pozisyonlarını alırız diye. Ben seçimden sonra artık bilançoyu beklerim... Bakalım nasıl bir bilanço bizi bekliyor olacak....
----------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
10,69 ortalama ile sattıklarımın % 30 ile geri döndüm![]()
endeks anlık yukarı tırmandıkça sanki bu aksine geri çekiliyor satış yiyor.çok garip..
garip bir gün idi.
12,5 milyon hacim ile şuna da nerelere indi.
sanırım Vestelin alım yapmasına rağmen hisse toparlanmıyor
Yer İmleri