Sayfa 226/429 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. vkfyo a grubundan c grubuna düştü vakfn b grubundan a grubuna çıktı.
    vakfn artış beklerken düşüyor bedelsiz ve hisse grubu değişmesi var.
    vkfyo hisse grubu değişmesine c grubuna düşmesine rağmen uçuyor gidiyor.

borsada beklentiler şirket durumu mali tablosu kar zarar oranı üyeleri vs vs. demek hiç bir şeye yaramıyor
    %500 çıkar 1 kişi faydalanmasın %500 düşür 100 bin kişi zarar etsin sistemini yürütüyorlar.

sonra borsada kar edeceksiniz öylemi ?

2. 4 ten beri uyardim biz yandik ky yanmasin dedim. Piyasaya bakin hala pazarlamaci coksa düşüş devam. Kimse hissenin ederini merak etmiyor. Sahi hisse neden 1 tl den 5 e cikti. 1 den 5 e cikmasi normalse neden geri gitmesi anormal olsun? Hisse cok dustu diye hisse aldikca ky batmaya mahkumdur.Hacimli dusmesi ao altı kapaması ve tek tusla 15 kademe dusmesi hep negatif... Ne zamanki hscimsiz tavan yapar o vakit girilir. Simdi isteyen bekler isteyen satar isteyen alir rulete dondu olay... Biz uyarimizi cok yukardan yaptik.ciksa bile son saniyede cakmayacagini ve bu stresle yasamayi seviyosaniz tutun alin ben karismam...bize zaten girdi. Ky girdikce basacaklar. Alan bir onceki aldigi yeri goremiyor. Yasak kalkacagi gun 3.40 ti... Olumlu beklentiyle ky ye itelediler. O gunlerde ne yzadigimi hatırlıyorum. Yani hisseye spekulatif degil gercek anlamda deger ne kazandirir? Yasak kalkmasi bedelsiz a geubu vs onemsiz... Bunu anlarsak kazaniriz. Ama bilincsizce muhabbetler var.Hala mal basma bitmedi. Alan ky..Malesef. Dead cat bounce da yapmiyor...3.59 da satacakken telefonumun sarji bitti.. boyle dr kismetsiz biri olan brn burdayken daha cok sansa ihtiyaciniz var. Yine dr isteyen sabretsin dusen bicak tutulmaz bilmiyorum hunharca gömen maliyeto 1.5 olan kurumlar var...karar sizin.İns cikar da kurtulrum ama umidim yok..ytd

3. A grubuna çıkmış.... neden gitmiyor.... acaba birazdan basacak mı...

4. Alitas sne ne tuhaf adamsın hisse taban yaparken bile az sonra tavan deyip milleti kandiriyorsun hic mi adamlik ugramadi sana cidden soruyorum? Gitse ne olacak 3.20 olsa ne olacak? Yeni kurbanlara vesile olma ayip lan. Adam hisse eksi 8 az sonra tavan diyordu sonra taban olunca ertesi gun yine ayni adice beklentiler yaziyordu. İnsallah sen de...neyse

5.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Alitas sne ne tuhaf adamsın hisse taban yaparken bile az sonra tavan deyip milleti kandiriyorsun hic mi adamlik ugramadi sana cidden soruyorum? Gitse ne olacak 3.20 olsa ne olacak? Yeni kurbanlara vesile olma ayip lan. Adam hisse eksi 8 az sonra tavan diyordu sonra taban olunca ertesi gun yine ayni adice beklentiler yaziyordu. İnsallah sen de...neyse
    sana cevabımı saklı tutuyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by alitas46 Yazıyı Oku
    A grubuna çıkmış.... neden gitmiyor.... acaba birazdan basacak mı...
    a grubuna çıkan hisse neden gitsin. A grubu hisseleri spekülatif hareketlere daha duyarlıdır. Öyle hızlı iniş çıkış olmaz. Operasyonu yaptılar girmeden önce. şimdi bi tavan yapar belki sonra rayına oturur.

7.  Alıntı Originally Posted by serkanarya Yazıyı Oku
    a grubuna çıkan hisse neden gitsin. A grubu hisseleri spekülatif hareketlere daha duyarlıdır. Öyle hızlı iniş çıkış olmaz. Operasyonu yaptılar girmeden önce. şimdi bi tavan yapar belki sonra rayına oturur.
    Ulan burda tavan diyo biri -7 yapıyor kağıt.neye göre tavan diyon,dayanagin ne?

Sent from my HTC One_M8 using Android mobile app

8. VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

Bu kağıdın ederi belli Kimsenin lafına bakmayın uzun bir süre beklemek gerek her iyi olması gerektiği durumda dahada kötüye gidiyor ve bu kağıdı bedelsizden sonra 1.700 lere kadar çekerler boşuna umut bağlamayın derim
    Abuk subuk yorumlar yapıp milletinde vebaline girmeyin

Sayfa 226/429 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •