Herkesin aklı kendine beklenti açık ve net bedelsiz o kadar.YTD
Herkesin aklı kendine beklenti açık ve net bedelsiz o kadar.YTD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Birde burada hala bu hissenin ne iş yaptığını bilmediğimizden bize anlatım yapanlar oluyor.
Altın kaplama ambalaj yapsa da götürmek istemedikce götürmüyorlar.
O çöp hisseleri =.20 krş. dan alıp defter değeri eksi 2TL lerde olanları 30 TL lere nasıl gidiyorsa burada ortak olan küçük yatırımcı arkadalarımız da
hissemizin en azından enflasyon kadar yada dolar kadar çıkmasını hak ediyorlardır.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tabiki herkesin en doğal hakkı kimsenin haddi değil başkasına karışmak ben fikir telakkisinde bulunuyorum olumsuz yazılar çoğunlukta olunca burda okuyup almaktan vaz geçenler olabilir... varsa temel analizde bozukluk çatır çatır konuşalım ama bunun dışında insanları belkide uzaklaştırıyoruz hisseden ben hisse topiğinden veya sosyal medyadan bir aracı kurumun hisseyi takibe alıp şirkete kadar gidip görüştüğünü gördüm bizde neden böyle sinerji olmasın
adam bana olmip i övüyor ya bir bak bilançolarına da kıyasla değil mi..
Neyse herkese bol kazançlar ben yeni bir gelişme öğrenirsem sektörle ilgili paylaşırım yormayalım birbirimizi.. selametle.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Xkagt ile üst üste atarsanız %10 ucuz kaldığı görülüyor son üç ay kıyaslandığında..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri