Sayfa 226/1000 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bugün aile büyükleri ile konuştuk. Geleni kapıdan çeviremeyiz dediler. Belki bu nedenle olsa iyi olabilir. Ancak gıda gibi dayanıksız ürünler nedeniyle daha esnek uygulanabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gidenin beyni yoktur, yahu şartmıdır farzmıdır bayram ziyareti!

Çok zor geçiyor diyorlar hastalık, belki de ölüm ziyareti yapıyorsun o yaşlılara!

O diyanet denilen 5 para etmez kurum ve siyasiler ahaliyi uyarmalı ölümlerine sebep olursunuz diye, şimdiden halkı uyarmalı!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gelecek kış salgın tekrar gelirse, eşhedü...

Dünya kesin batar, ilkte biz oluruz.
    Valla reha hocam bu iş sağlık işi ,kimseyi sallamaz virüs,bakın aıds virüsü 1980 lerde çıktı,tedavisi üç dört yıl önce tamamen sonlandı.Ha benim aklıma göre corona virüsü laboratuvar virüsü aşısı da vardır ellerinde ,ama bu yaz sonu mu piyasaya çıkar gelecek yıl mı onu coronayı piyasaya salanlar bilir.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bugün aile büyükleri ile konuştuk. Geleni kapıdan çeviremeyiz dediler. Belki bu nedenle olsa iyi olabilir. Ancak gıda gibi dayanıksız ürünler nedeniyle daha esnek uygulanabilir.

Bende diyorum ki şu anda da durum aynı , Ben geleni kapışan çevirmem diyorsam yarında biri gelse gene çevirmem . Bayramda bu daha yoğun olabilir Dogru ama insanlar virüs sebebiyle şu an nasıl iftara gitmiyor yada aile, dost ziyareti yapmıyorsa o bilince sahipse bayramda da aynını yapacaktır .. Simdi buna uymayan bayramda da uymaz .. Tekrar belirteyim şehirler arası yasağın kalkacağını sanmıyorum kalkarsa sorun o zaman başlar .. Onun dışında bugünle bayram arasında bana göre fark yok ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Bir araya gelmenizde ne engel var?
    Evin bir odasını tahsis edemezmisiniz? madem yalnız.
    [/b]
    Sn kitapçı sn medwıgı bilmem de ben kendi annemin olayını yazayım ,yaşlılar kendi ortamlarını çok seviyorlar,biz üç kardeşiz annem hiçbirimizin evinde kalmayı kabul etmedi.

5. Ben bu karantinayı niye dedim .

6 farklı hastanede İstanbul’daki tanıdığım var birşeyler duyuyoruz da o sebeple diyorum sadece

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2012 yilinda yapilan bir arastirma sonucunda 2008 krizinden sonra 2010 yilina kadar OECD ülkelerinde normalindan 260.000 fazla insan yeterli saglik hizmeti alamadigindan kanserden vefat etmis. Bu rakam dünya capinda 500.00 civari olarak tahmin edilliyor.

2008 krizi genel olarak finans sektörünü cok etkilemisti.
    Icinde oldugumuz, daha dogrusu asil önümüzde olan kriz 2008'e rahmet okutacak.

https://www.eurekalert.org/pub_relea...-ged052416.php

Valla ben tüm eve gelme olasılığı olanlara salgının başında tavrı koydum,salgının başından beri kimse eve gelemiyor,biz de gitmiyoruz,küsen darılan olursa kendi bilir,bu zamanlar başka zamanlar.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Virüsten korunalım derken başka sorunlara yol açmamak lazım .. Sürekli diyorum yine diyeyim “65 yaş üzeri insanların sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde en azında 1-2 saat çıkmalarına izin verilmeli” , 45 gündür dışarı adım atmıyorlar bu sağlıkları içinde psikolojileri içinde ciddi bir sorun .. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm bulurlar ..

Biz bu durumu yaşıyoruz , annem 45 gündür tek başına ve dışarı 1 adım atmadı .. 45 gündür sabah, öğle , akşam tek başına yemek yiyor tek başına oturuyor , telefon dışında sohbet imkanı yok , biz eve giremiyoruz kapıdan ihtiyaçlarını görüp 2-3 dk konuşup gidiyoruz ... Buna mutlaka çözüm bulunmalı
    Validenin ellerinden öperim.
    İşte tvlerde bu hikayeler anlatılsaydı belki inatla gereksiz sokağa çıkan gereksizlerin bir kısmı yaptılarının nelere yol açtığını daha iyi anlar evlerinde otururlardı. İnsanlar inatla sorunun kendilerine değil, çevrelerine verilen zarar olduğunu anlayamadılar.

O egeli ben değilim

Sayfa 226/1000 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •