Sayfa 226/579 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: HALK Cafe - III

iki türlü abd var
    birincisi
    yaşadığından ders çıkaran,kendi hatalarıyla yüzleşmesini bilen
    demokrasiye ve insan haklarını arayan bir abd
    ikincisi alttan alttan şiddeti körükleyen,ırkçı,insanları suça bulaştırarak şiddet içinde eğiten beyaz hAkimiyetini öncelik sayan abd
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

bir de şu gerçek var.
    sokağa masum isteklerinle çıkarsın
    radikal olarak dönersin.
    asıl sokağın sahipleri insanları yönlendirir ve kaçınılmaz olarak onların çıkarına hizmet edersin
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Pazartesi salı büyük senetlere satış gelirse yine gıdalar ön planda olabilir, son anlarda alınan bimaşı konuşarak bitiremediler. Tek başına bir senet endeks kaderini belirliyor. Şayet normalleşme olacaksa küçük yatırımcı bim ve Migros satar, büyük el ise bu iki şirketi biraz daha yukarı taşır.

4. Dow kapanışı bu ortamda süper.. Turp efendi iyi tuttu endeksi. Uzuncu olduğum hisseler dışında ilk defa hafta sonuna malda girdim. Huzurlu değilim, Haftalardır ilk defa önümüzdeki hafta 5 gün açık olacağız. Gel pazartesi gel.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    I cash

Niye huzurlu degilsin corbaci? Yavas yavas duzelmeye baslayacak iste. Sayilar artar diye mi?

Trump pek birsey yapmamis gibi. Dunya Saglik Geyigini desteklemeyi kesiyorlarmis ve Cinli bilim ogrencilerinin vizelerini askiya aliyormus. Bir do Hong Kong'un ticaret statususu degistiriyormus.

WASHINGTON (AP) — President Donald Trump has announced that he would withdraw funding from the World Health Organization, end Hong Kong’s special trade status and suspend visas of Chinese graduate students suspected of conducting research on behalf of their government, escalating tensions with China that have surged during the coronavirus pandemic.

7. Şuan ülke büyük bir ev sahibi, şirketler ise vergi ödeyen kiracı, kanun var, kanuna uymak İçin milyon çeşit vergiyi ödemen lazım. Hayatın her alanı vergi dolu. Bir şekilde ev sahibi vergi geliri ile yaşıyor. Bu kaynak kesildi. Vergi geliri her geçen gün çok hızlı azalıyor. Bu vergi oranları başka ülkelerde de var diyen incelesin.

ABD secimlere kadar zorlu bir sure gecirecegiz. Virusu dunyaya yayan ABD demokratlari ise yaramayinca ozlerine dondu. Hic de vakit kaybetmediler. Beyaz Saraya bile saldirmislar.

ABD'de irkciligi kiskirtip negroyu sokaga saldilar, etrafi yakmaya yagmalatmaya basladilar. Bunlarin arkasinda hep yahudi donmesi Soros var. Amac Trump'i devirip 50 milyon meksikaliyi ABD'ye doldurmak, sonra da dunyada sinirlari kaldirmak. Coudenhove-Kalergi plani. Beyazlarin Negro ve Arap ile birlestirilip melezlestirilmesi. Yahudinin beyaz irktan intikami.

Sayfa 226/579 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •