SUTEM... Tukas için sağolun.
SUTEM... Tukas için sağolun.
Sn Mohikan üstad selamlar
müsait olduğunuzda ANELE nin son durumunu bir analiz edebilirseniz çok sevinirim
başarılar ve kolaylıklar dilerim
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
ANELE...
KISA VADE...
Klasik 5 dalgalık trend 3.05 ile bitmiş. Hatta ikili dip yapmış.
3.05 aşağı geçilmezse düşüş burada bitmiş oluyor.
UZUN VADE...
GÜNLÜK grafikte 8 dalgalık sayım bitmiş.
HAFTALIK grafikte ise 5 dalgalık sayımın son 1 zirvesi kalmış.
Bana göre günlük grafikte 1 dalga eksik sayılmış olabilir. yani 9 dalga olabilir, o zaman 4.10 üstünde 1 zirvesi kalır.
Zaten çanak hedefi de 4.70 görülüyor.
![]()
Son düzenleme : mohikan; 06-04-2018 saat: 14:52.
DUHUL : 1999
ANELE...
Artık yeni bir zirve şansı maalesef kalmadı.
GÜNLÜK grafikteki 8 dalgalık bu sayımı geçerli saymak zorundayız. Trend bitmiştir.
Şİmdi UZUN VADE'li bir düşüş trendi başlıyor.
Şu ana kadar 7 dalga oldu ve henüz 3. dalgalar başlamadı.
Trend hedefi eski dipleri olan 0.79'dur.
![]()
DUHUL : 1999
Hocam minnettarız. Aciz etmek istemeyiz. Ykgyo ya müsait bir zamanda bakabilir misiniz. Saygılarımla. Sağlık ve afiyet dilerim.🙏
sayın mohikan, sayımlarınızı zevkle takip ediyorum. ayrıca ben de sayım yapmanız için bir kaç hisse sizden talep ettim. Dikkatimi çeken uzun vadeli sayımlarınız. ben bu noktada kendimce bir prensip belirledim ve teknik analizde uyguluyorum. işe de yarıyor. Kriz sonrası oluşan dip noktasını yeni başlangıç kabul etmek. çünkü krizde şirketler resetleniyor ve krizden gördükleri hasar sonucuna baglı olarak yeni başlangıç yapıyorlar. örnegin 2000 krizi sonrası 2002 yeni başlangıç noktası, ya da 2008 krizi sonrası 2008 sonu yeni başlangıç noktası olarak teknik analiz yapıyorum. Uzun vadeli sayımlarda bu başlangıç noktarı, sonuçlarını etkileyebilir düşüncesindeyim.
iyi çalışmalar dileklerimle bitireyim
Hocam jantsa sayımı yaparsanız sevinirim
Yer İmleri