Sayfa 227/461 ÝlkÝlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
Arama sonucu : 3749 madde; 1,809 - 1,816 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by borubukucu Yazýyý Oku
    Pimaþ dokuz aylýðý patlatmýþtý ve ivmeli bir kar artýþý vardý, nereden baksan 20-25 M arasý pimaþtan gelecek kar var, egpro dokuz aylýkta zaten 47M kar açýklamýþ ayný ivme ile 20-25 üzeri son çeyrek açýklasa 100 civarý kar ediyor, arsalarla alakalý sürpriz bir katký olsa 100 ün çok üzerinde bir kar açýklanmasý muhtemel diye düþünüyorum..!

Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir!!!
    Eðer þirket yönetimi samimi ve dürüst ise 100 rakamý olabilir. 2018 yýlý kar rakamý artarak devam edebilirse iyi þeyler olabilir. Ama bu iþlem hacmi ile bunun olabileceðini sanmýyorum. Ýþlem hacminin ve halka açýklýk oranlarýnýn artmasý gerekiyor. Yoksa az iþlem hacmi ile patron ve hakim kiþiler kendi egolarý için çýkarýp indirirler. Ky'de bundan faydalanamaz.

2.  Alýntý Originally Posted by yak Yazýyý Oku
    70-80 arasý bekleniyor. Beklentinin çok üzerinde kar gelirse bu ortamda ancak yükselebilir demek istedim.

16 ay taþýdýðým ve hatýrý sayýlýr bir karla sattýðým egpro hissesini yeniden almak için fýrsat kolluyorum!! 10.80 desteði önemli bilanço öncesi kýrmayacaðýný düþünüyorum!! Bu destek altýna sarkarsa alýþlarý sýralarým Bu arada bilanço beklentim 100 M.. Düþüncelerim yatýrým tavsiyesi içermez!! Saygýlarýmla bol kazançlar..

3. forum çok sesiz beklenti bittimi ?

4. Tadimiz yok cikmiyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

5. Tahtayý piramit çýkartýyordu tahtadan çekildiler

SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Likitide saglayici olarak mayis 2018 tarihine kadar faaliyet gosterecekti piramit..yeni bir gelisme mi oldu?

Sent from my iPhone using hisse.net

7.  Alýntý Originally Posted by kisimoto Yazýyý Oku
    Likitide saglayici olarak mayis 2018 tarihine kadar faaliyet gosterecekti piramit..yeni bir gelisme mi oldu?

Sent from my iPhone using hisse.net
    Þimdilik çekildiler. 10 dan 13 e çýkardýlar býraktýlar.aldiklarindan citi ye de virmanliyolardi her gün 10 bin lot kadar. Citi den de ufak çýkýþlar var 1 haftadir

SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bilanço için en son tarih nedir?

Sayfa 227/461 ÝlkÝlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •