Sayfa 227/985 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    nevar bu 71 de
    dogan grubunun işlem gören bütün kağıtları hepsi dohol ün ağzının içine bakıyor adeta, doholü aldılar mı diğerlerini de alıyorlar. açıkçası ben hürriyet yükselişte başı çekecek diye düşünürken olmadı. dohol tavanda kalırsa hurgz de tavanı zorlar. mıpaza gelince heran yıkılacak gibi duruyor. iyiki mipazlarımı hurgz ile değişmişim. acabahurgz yi dohollemi değişsem, kararsız kaldım.

2. Yatırımfinansman %2....5 kovalayan kişiler, kağıt buraları sağlam kırarsa süper olur. Doğan kendi kağıdın da, bunlarda da kağıdı toplamak isteyen olsa gerek

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Takas paylaşacak arkadaş varsa, rica etsek

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ...................
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by akın adanalı Yazıyı Oku
    dogan grubunun işlem gören bütün kağıtları hepsi dohol ün ağzının içine bakıyor adeta, doholü aldılar mı diğerlerini de alıyorlar. açıkçası ben hürriyet yükselişte başı çekecek diye düşünürken olmadı. dohol tavanda kalırsa hurgz de tavanı zorlar. mıpaza gelince heran yıkılacak gibi duruyor. iyiki mipazlarımı hurgz ile değişmişim. acabahurgz yi dohollemi değişsem, kararsız kaldım.
    hocam satış hikayeleri herzaman iyi yükselişler yapar

para girmeleri birçok örneği var kağıtları hareketlendirmediği olmuştur

hele birde makuz kötü tarihi olan bir gruptan hükümet ile arası iyi olan bir gruba geşmek

sürekli zarar eden bir şirket olup fiyatının diplerde olması gibi sebeplerde var tabi

bende doğangazete dobur ve hurgz arasında kaldım

ama marka değeri ve şirket değeri olarak hemde eski göz ağrım olduğundan ( azda olsa duygusal) bunu seçtim

dohol den özellikle 2 yi kolay aşarsa hurgz pozitif yönde ayrışacabileceğini düşündüğümü birkez daha belirteyim

allah utandırmasın
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

6. 1.71de kaç lot var bi türlü kalkmiyo

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Saçmalığa gel. Dohol yapısti tavana bu %5 gerisinde

8.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Saçmalığa gel. Dohol yapısti tavana bu %5 gerisinde

Dün de öyleydi. Doğan Medya satıldığına göre tabiki Doğan Holding DOHOL, Doğan Gazete DGZTE ve Hurriyet Gazete Hurgz üçü de gidecek.
    Mipaz, Ditas falan doğan gruba dolaylı bağdan dolayı dolaylı faydalansa da ayrışacaktır bence bu üçü.

Dohol 12 milyon alıcılı kapattı. Tavanda 12 milyon bekliyor.
    Dün de öyleyken hurgz henüz kapatmamıştı tavanı. Dgzte de kapatmamıştı.
    Ama üçü de tavan kapattı günü.

öğleden sonra hurgz ve dgzte tavanı alacaktır

ytd

Sayfa 227/985 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •