Sayfa 227/615 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hayırlı olsun diyelim..

sağlam bir bedelli yapsalarda kurtulsa şirket. en azından inşaat maliyeti için kaynak olur.
    Bence de yapsinlar. Yapmadiklari rezillik kalmadi zaten , bu da eksik kalmasin. Hatta “takas banktaki senetleriniz var ya onlar artik gecersiz “ falan da desinler. Bi o kaldi cunku [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. HLGYO o bedelli yapmak zorunda değil. Şu ana kadar finansman sorunu yaşamadı. Yalnız elde bitmiş daire stoğu iyice azaldı. 2 proje devam ediyor finans merkezi ve başlayacak olan izmir. İlla ki finansman ihtiyacı olacak. Finansman sorunu yaşayacak mı bence hayır

3. arkadaşlar dimağımı açan bilgileriniz için teşekkürler kağıtlarımı satıyorum siz haklısınız elveda.

4. Vkgyo ya bak yaa , hey masallah [emoji45] akiyo akiyo. Darisi basimiza [emoji17]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    çok ölü tahta ama bedava... 0,69 geçilirse önü açılabilir...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    çok ölü tahta ama bedava... 0,69 geçilirse önü açılabilir...

iŞ YATIRIM ELİNDEKİ KAĞIDI DAĞITMIŞ DEMEKKİ HAREKET ZAMANI GELDİ

Yatırım tavsiyesi değildir

7. İzmir Evora Projesinin değerleme raporunda bunun gibi bir sürü matematiksel hata var.
    İnşallah binaların static hesaplarını dogru yaptırırlar.

8.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    2020 ifm 2021 evora izmir. ifm bitmeden evora izmir e girdi. biz neye yatırım yaptık konut işine bu kadar niye giriyorsunuz ey memurlar. paramızı verin şirketi halka kapatın ne yaparsanız yapın. bana sordun mu izmir de 1000 konut yapacağım diye. ifm yi bitir hele bi dur. millete temettü öde hisse geri alım yap. borca sokma şirketi.
    biz konut şirketine mi yatırım yaptık. ifm ne oldu. kira ne oldu. kocaelinde şekerpınar ofisleri diktiniz bunlar ne olacak. ne işin var izmir de bu halde ne olacak halimiz ?
    evora izmir de ne işimiz var eylem yapalım demişti birileri. evora büyük bir proje. ifm gibi en az büyük değil mi ne işi var orada.

ben çok şeyler yazdım kimse rahatsız olmadı telefona sarılmadı kimse.

HALK GYO TELEFON NOLARI
    YATIRIMCI İİLİŞKİLERİNİ İSTEYİN

T : 0216 600 10 00 - 0216 600 10 29

MÜDÜRÜ isteyin genel müdürü isteyin evora izmir de bizim ne işimiz var efendim diyin.

maketten para toplayıp ifm yi mi yapacağız sistem nası olacak deyin borçlanacaksak yüzde 27 30 faizle borç alıp evora dan ne kazanacağız diyiverin gari.

Sayfa 227/615 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •