Ankara Çankaya da Sinpaş AltınOran evleri hakkında olumlu- olumsuz görüşlerinizi almak isterim. Ulaşım yönünden, oturanların kalitesi açısından, aidat- hizmet açısından, çevre faktörleri açısından eleştiriler....
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Ankara Çankaya da Sinpaş AltınOran evleri hakkında olumlu- olumsuz görüşlerinizi almak isterim. Ulaşım yönünden, oturanların kalitesi açısından, aidat- hizmet açısından, çevre faktörleri açısından eleştiriler....
İstanbul Boğazındaki Tekne ve Yatlarda Neden Türk Bayrağı Yok Amerikan Bayrağı Var? İşte Sebebi?
Özellikle İstanbul'da yaşanlar iyi bilirler. Boğaz hattında birçok tekne ve yatta Türk bayrağı yerine Amerikan bayrakları dalgalanıyor. Peki neden tekne ve yatlarda Türk bayrağı yok? Amerikan bayrağının olmasının sebebi ne?
https://www.boxerdergisi.com.tr/ista...e-sebebi-49311
dolar düşer demi. hee düşer düşer.....
çünkü abd tü kaka .... tromp zaten deli. falan.
Forumdaşlar şöyle bir sorum var:
Bir sanayi sitesinde kendime ait nispeten ufak bir imalathanede imalat yapıyorum ( 200m2 civarı).
İşler büyüdü. Aynı site içinde yan yana 2 dükkan satılık. (toplam 400m2) .
Ancak içinde poşet imalatı yapan bir imalatçı var kiracı olarak.
Dükkanlar site içinde benim dükkanın yakınında (60-70metre) olduğu için çok işe yarayacak gibi gözüküyor.
Soru: Dükkanları satın alsam içindeki imalatçıyı çıkarabilir miyim?. Mahkeme yoluna gidersem süreç ne kadar sürer?
Başkasına kiraya vermeyeceğim kendim kullanacağım taahhütüne rağmen süreç uzayabilir mi?
Yeni alınan ticari bir sanayi imalathanesinde satın alanın kendim kullanacağım çık deme hakkı var mı?
En kötü ve en uzun süreç (süre olarak) ne olabilir?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri