demekki bilmediğimiz çok şey var, kurcaladıkça koku yayılıyor
demekki bilmediğimiz çok şey var, kurcaladıkça koku yayılıyor
http://share.matriksdata.com/share.a...09192043549971
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar
İşin başka enterasan tarafı teb neden 17.30 dan sonra alım yapmıyor.
Ayrıca neden atıyorum 200000 lot alım girmiyor vede vakıftan alana fırsat veriyor.
Şirketle bugün yaptığım görüşmede Takasbank ya hesap açıp teminat veya nakit yatiracaklardi
Akfen holding yeterli oranı bulup kotdisina çıktı ama hala borsaya bildirimde bulunuyor kaldiki onlar satma hakkinin kullanılmasıyla çıktılar.
Bunlar o orana ulaşmadan çıkacaklar ve şok.denetimi ve kurallarına tabi olmaya devam edecekler amaç hasıl olmadığına göre 98 bir şekilde olacak kanatini taşımaya devam ediyorum.
Akfen ile ilgili karar 2016--14 sayılı bultende yayinlanmistir.
Sağlıkla kalin
Sayin cinali belki borsada yillarin gectiyse bilirsiniz.oyle yuksek lot yazdiginizda satan olmaz.yani pisikolojik goruntu verirsiniz.ama az emir her zaman alim firsatina sebeb olur.birde 20.14 yuksek satis girerse tam panikler yatirimci.yani hep setler yatirimcinin algisi uzerine oynamaktir.bu cok eski bir taktiktir.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah oyun kurucuların hayırlısıdır..Allaha havale ettim bunları..ve sonucu bekliyorum..
balık adam sorun 20.12 üstünde almaması değil, neden alıma devam ediyor..
ikincisi ise, 20.12 de fiyat sabit zaten, bu halde iken şartel inse ne kalksa ne, kot dışına çıkarsa fiyat farklı mı olacak..
üçüncüsü, borsa dışında %98 e ulaşırsa şartel inecek mi kalkacak mı..
önemli olan fiyat, şartel değil..
Karaduman Hocam mrshl da durum nasıl
Yer İmleri