Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 227/950 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Netflix te Kirli Para belgeselini izleyen var mı?

https://youtu.be/1HwRoR5qbIA

Özellikle ilaçlar ve açığa satış bölümünü izlemenizi öneririm

Birde orda kendine açığa satışcı diyen kurumsal fonlar varmış.

Fahmi Quadir diye bir hatun var bayıldım[emoji16]

https://www.forbes.com/profile/fahmi.../#5ad023cb7430

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Netflix te Kirli Para belgeselini izleyen var mı?

https://youtu.be/1HwRoR5qbIA

Özellikle ilaçlar ve açığa satış bölümünü izlemenizi öneririm

Birde orda kendine açığa satışcı diyen kurumsal fonlar varmış.

Fahmi Quadir diye bir hatun var bayıldım[emoji16]

https://www.forbes.com/profile/fahmi.../#5ad023cb7430
    Bana çok kinci bir hatun gibi geldi. Ama sağlık sektörünün şirketlerin insafına bırakılmayacağını bir kez daha suratımıza vuruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Bu forumda çok çilek sever var....neredeyse para kadar çilek konuşuluyor.....

Bahçemizde biraz var...geçen sene ilgilenmediğim için meyve vermedi....yazında sulamadık...artık bitti diye sandım...

Baktım bu bahar tekrar palazlandılar.... etraflarını biraz kazdım havalandırdım..yabancı otlarıda söktüm.....epey güvercin gübreside attım..sanırım fazla gubre verdim..onun için bu yıl ya hepsi yanacak yada iyi meyve verecek herhalde....

bu yılda olmazsa her zamanki gib kayın pederin bahçesine dalarız..onların bahçesinde çok var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,463
    Blog Entries
    1
    Sizin istediğiniz gibi salatalık domates olsa "fiyatı çok pahalı amannnn yemesek ne olur cok da dert" dersiniz. Şu an yediğiniz ürünler bol kg basan hastalıklara karşı dirençli . Siz bildiğiniz bozuk ürün istiyorsunuz. Tadi olacak ama kg basmayacak her yeri kurtlu olacak ama kurt tarafı kesip atacaksın. Ben böyle tarla gezdireyim size de lağım gibi kokar ama.[emoji16] ilaç olmadığı için tarla fare de olur içinde. Ama tadı güzel ha ürünlerin.[emoji173] organik.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. O zaman bende derimki siyasi islamı savunanlarda dinini rahtlıkla yaşayabilmek için irana sudana afganistana gitsin. olurmu böyle bişi. insanlar nerde daha rahat yaşayacağını düşünüyorsa tabiki o ülkeyi tercih eder.

Devlet toprak vatan vs kötü değil kötü olan düşünce burası Türkiye

Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti

Osmanlıyı isteyen eski çağa
    Şeriat isteyen arabistana
    Solculuk komünizm ateistlik bunlar cumhuriyetin bir sonraki halkası halka daha iyi hizmet daha fazla özgürlük daha fazla yaşam kalitesine bilimle insanlıkla geçiştir.

O osmanlı zihniyeti yada şeriat zihniyeti

Seni yüzyıllarca geriye götürür ahlak diye bir şey bırakmaz özgürlükleri kısıtlar

Bakın arabistana nasıl yaşıyorlar sözde İslamiyeti göbeği peygamberin ana vatanı petrol ve Kabeyi alsan ellerinden dünyaya bir gram karları veya hizmetleri olan bir şeyleri yok

Halada islam derler adamlar paraya tapmışlar Dini imanı para olmuş bu konuşanlardan aynı yoldaşlar zaten

O yüzden Eleştiri olayı yaparken birde yaşantılarına bakacaksın

Sen süt bulamazken reis diye kıçını yaladığın kuş sütü ile besleniyor sen şekeri bal diye alırken reis kilosu bin lira dan fazla bala para veriyor

Kısacası sen Müslümanın de o adamı yalamaya devam et

7. Çok arkadaşım yurt dışına gitti. Hep buradaki argümanlarla. Bazıları mutlu bazıları pişman idi, bu son süreçte pişman olanların sayısı bir iki kişi arttı. Genelde yazılımcı ve mühendis çevrem olduğu için tabi tam yansıtmıyor olabilir ama genelde buradan gidenler hayat çok farklı, sınıf düşüyorsun artıları eksileri iyi düşünün diyorlar. Amerikaya gidenlerde iş garantisi diye bir şey yok bir günde işten atıyorlar, paran varsa güzel yoksa çok sıkıntı bir de uzak diyorlar. Avrupaya gidenler alttan alta kesinlikle ırkçılık var diyorlar. Evine temizlikçi çocuğa bakıcı filan gibi olaylar kesinlikle yokmuş. Bir arkadaşım evini boyatmak istemiş 4000 euro istemişler oturmuş kendi boyamış mesela Gidene de kalana da bir şey diyemem çok zor karar ve çok büyük bir olay ama çok iyi düşünmek ve araştırmak lazım onu söyleyebilirim.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok arkadaşım yurt dışına gitti. Hep buradaki argümanlarla. Bazıları mutlu bazıları pişman idi, bu son süreçte pişman olanların sayısı bir iki kişi arttı. Genelde yazılımcı ve mühendis çevrem olduğu için tabi tam yansıtmıyor olabilir ama genelde buradan gidenler hayat çok farklı, sınıf düşüyorsun artıları eksileri iyi düşünün diyorlar. Amerikaya gidenlerde iş garantisi diye bir şey yok bir günde işten atıyorlar, paran varsa güzel yoksa çok sıkıntı bir de uzak diyorlar. Avrupaya gidenler alttan alta kesinlikle ırkçılık var diyorlar. Evine temizlikçi çocuğa bakıcı filan gibi olaylar kesinlikle yokmuş. Bir arkadaşım evini boyatmak istemiş 4000 euro istemişler oturmuş kendi boyamış mesela Gidene de kalana da bir şey diyemem çok zor karar ve çok büyük bir olay ama çok iyi düşünmek ve araştırmak lazım onu söyleyebilirim.
    Bende kaldım yurtdışında.... Hiçte şikayetim yoktu...
    O giden arkadaşlar belli ki olaya türk kafası ile bakmış... Tabiiki sınıf düşecek.. Kültür, dil konularında ayak uyduramazlar bir süre...
    Gittiğim ülkede trafik kurallarına ve kanunlara harfiyen uyuluyordu. Trafiğin en yoğun olduğu caddelerde, son hız gelen araç bile yaya gördüğü anda duruyordu. İlk gittiğim hafta ailecek gezmeye çıktık. Ana yolda yayaya kırmızı yanıyorken araçların hepsi birden durdu. Biz neden durdu bunlar derken, onlar bize geçin diye el işareti yapıyordu. O an ağzım açık kaldı. Hayran kaldım.
    Gecenin 3 ünde sokakta gez, kimse dönüp bakmıyor.
    Türkiyede adam sana korna çalıyor yoldan çekil diye. Resmen dövecek yayayı.
    En önemlisi de tabii enflasyon. Bulunduğum ülkede fiyatlar 1 yıl boyunca hiç artmamışken, ülkemizde 6 ay içinde fiyatlar 100 de 50 artmıştı. Bu 2017-2018 yılındaydı. O günden beri ne zamlar geldi
    Bi baktım o ülkeye, orada hala fiyatlar değişmemiş.
    Yani buradan gidip orada mutlu olmayanlar beyin olarak hazır değilmiş bence...
    Türk kafa yapısıyla yurtdışında yaşamak zor.

Sayfa 227/950 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •