Sayfa 227/1002 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Evet aynen öyle olmuş. Saat 16.00 da şubeye gittim. arkadaş sordu. Hata varmış . Bir saat içinde yatar demişler. Ama ben sizin yüzünüzden zarar ettim dedim. Akşam hesabı kıontrol ettiğimde satış komisyonunu almamışlar.
    Satış komisyonu neki?

2. İşportföy neden MKK'ya fiyatları düzgün girmez ki? Salı işlem gününün Çarşamba açıklanan fiyatları ile görünüyor MKK'da. GMA'da aynı şekilde onunda saklama bankası İş.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Satış komisyonu neki?
    Aklım hisse alım satımına gitti

4.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    İşportföy neden MKK'ya fiyatları düzgün girmez ki? Salı işlem gününün Çarşamba açıklanan fiyatları ile görünüyor MKK'da. GMA'da aynı şekilde onunda saklama bankası İş.
    Tacirlerin saklamacısı da İş Bankası Hadi sabah 9'a kadar fiyat girmemesini anlarım da bir önceki günün fiyatı niye kalıyor o çok saçma.

5. Gpa ; -0.530

6. Borsa günü çok kritik bir seviyede tamamlamış 1126. Burası aynı zamanda bir direnç noktası diyebiliriz. Eğer burasını geçerse 1159 - 1160 seviyelerine kadar gidebilir. Ama 1126 seviyesini geçemez ise ilk etapta 1110 ve daha aşağıda ikinci destek noktası olan 1078 seviyesine geriliyebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam merhaba,

Hiç bir bilimsellik içermemesine rağmen çok kabaca hesapladığım şöyle bir şey var, foruma da atmıştım. Onu paylaşayım.

ilk 5 hisse yoğun fon ( özelleşmiş teknoloji/yabancı vs. olanlar hariç, katılım dahil )

1 aylıkta tkf, acc, rbh, mps , st1
    3 aylıkta mac, gmr, mps, st1, tkf
    6 aylıkta tkf, mps, rbh, mac, gmr

1 aylık ilk 5'e 5,4,3,2,1 puan
    3 aylıkta ilk 5'e 6,5,4,3,2 puan
    6 aylıkta ilk 5'e 7,6,5,4,3 puan vererek ( daha yuksek periyotta başarı daha çok puanı hakediyor mantığıyla.)

kendi rating sistemimle.

1.tkf 14 puan
    2.mps 12 puan
    3.mac 10 puan
    4.gmr 8 puan ( daha uzun periyotta iyi olduğu için rbh'nin önünde)
    5.rbh 8 puan
    6.st1 4 puan ( iki periyotta listede olduğu için, acc'nin önünde)
    7.acc 4 puan

* 1 yıllığın listede olmamasının nedeni, portföy yönetici değişiklikleri ihtimali ile data eskimiş olabiliyor diye düşünüyorum.

Ben zaman zaman güncelleyerek bunu takip ediyorum. Kötüleşmeye başlayan burada sıralamada geriliyor ve değiştirilme sinyali veriyor.
    rüştü asyalının müdür olduğu pyş nin isse yoğun fonları puanlamaya girememiş ? ne oldu
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Maalesef bizde yurtdışına yatırım yapan fonlar başarısız.
    Ancak bir iki üç ay önce yogun bir şekilde Avrupa ve Amerikadaki aktif yönetilen fonları araştırdım.
    Orada şu sıkıntı var. neredeyse aktif yönetilen iyi fonların coğu, bizdeki byfler gibi borsada işlem görüyor. Gün sonunda fiyat açıklama tarzında bir sürece hiç rastlamadım. Ama dolar ya da euro bazında son 15 yıldır yıllık %20-25 getiriyi düzenli bulanlar çok vardı. Çok daha fazla istikrarlılar.
    usd bazında %25 de bizdeki en iyi fonların bile yanına yaklaşamadığı değerler aslen. Onların enflasyonunu düşününce ciddi reel getiri yapıyor.
    parayı yurtiçine getirince o biçim vergi çıkıyor... ayrıca yurtdışı fazla vergi kesebilir TC ile karşı ğlkenin çifte vergide indirim anlaşması vardır yabancı aracı kurum kaale almaz şakkk diye kendi elindeki bilgi ne ise ona göre kırpar kazancından ... itiraz etmen gerekir ... itiraz etmen için resmi belgeyi talep edicen onu kuruma gönderecen falan o hoooo
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 227/1002 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •