Sayın Blackm, hangi cember daralıyor?
Fiyatın bu seviyede kalması patronu rahatsız etmiyor gibi gozukuyor...
Sayın Blackm, hangi cember daralıyor?
Fiyatın bu seviyede kalması patronu rahatsız etmiyor gibi gozukuyor...
Fıyat 2 ye düşse nu fıyattan kac lot alacak...Bn fıyat düştükçe sevınıyorum...Euro up bakab down super...Cb nın tasıma maliyeti artıyor.blackmn bunu hesap edıyor sanırım
Sayın dermite, fiyat dusukken almaları gerekir, başka gruplar dadanınca kalan malların maliyeti kendileri için yüksek olur, fırsatını bulmuşken patronun alması gerekir, çemberin daralması derken bunu kastettim, yoksa bilinmeyen bir beklenti yok hissede
Buldun mu düşük fiyatı alacaksın, patrona yatan temettu bana yatsaydı hiç düşünmem alırdım hem malımı artırır hemde fiyatı artırmış olurdum
Bence patron resmi de alsin artık bu ortamda, hatta hisse geri alım programı açıklasın şirket, patron ve şirket bunu yapsın ki hisseye destek olduklarını görelim, yoksa birtakım adamları üzerinden malları alıp devrettikleri zaten aşikar, dürüst olsunlar, hisseye destek olsunlar köstek değil!
Şirketin sizin de belirttiğiniz gibi bir hisse alım programı açıklaması eski günlerdeki gibi güven tazelenmesine sebep olacaktır. Bu konuda ben yatırımcı ilişkileri departmanını zaman zaman arayarak bu talebin değerlendirilmesini rica ediyorum. Eminim bunu yapan tek kişi de ben değilim. Açıkçası şirket temettü dağıtacağına bu tutarı hisse alım programı İçin kullansa idi şu anda tarihi zirvelerinde olabilirdik. Ben bu şirkete yedi yıldır yatırım yapmış bir uzun vadeli yatırımcı olarak şirketten temettü almak yerine özellikle de şu anda içinde olduğumuz ortam gibi zamanlarda şirketin ve ortaklarının şirketin arkasında durduğunu görmeyi tercih ederim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok haklısınız sayın dermite, biz bile karınca misali temettumuz ile hisse alıyorsak patronun ve şirketin de hisseye destek olması gerekir
Yer İmleri