Sayfa 228/964 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. 17 Kuruş veya 18 diye daha önce kendiniz yazmıştınız başkasından duyduğum bir konu değil. Daha sonraki yükseliş sırasında lot alıp ortalama yükselttiyseniz bilemiyorum. Ya da iddaa ettiğiniz gibi Şefaat Dinç değilsiniz.

tutarsız dediğin yazılar evet var...ama UNUTMA O ZAMANLAR EVET , tutarsız olanları özellikle BANA YAZ DEDİLER YAZDIM...

HER YAZIMIN BELLİ BİR AMACI VARDI...YALAN YOK...AMA ASLA TRADE AMACLI DEĞİL...

BEN SUSUYORUM DEDİM...SUSUYORUM...
    ???? Nasıl yani?! Kim yaz dedi? Amacı vardı dan kastınız nedir?????

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    geçmiş te yaptıklarım mı? bana iftira atanlar benden daha çok mu temiz sence? ne biliyorsunuz ki? hiç bir şey?

ben burada hiç bir şekilde gerçekleri yazmıyorum...beni bilen beni bulur arar konuşur..o kadar...bunun dışında burada sadece hisse ile ilgili düşüncelerimi yazarım...o kadar....
    Sadece yazılardan bildiklerimiz ile yorum yapabiliriz. Herkesin içini nereden bilelim.

Ama bu yazdıklarınız çok ciddi iddaa lar. Böyle şeyler yazıp insanları itham etmek doğru değil.

3.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    hangi yazımdan ne sonuç çıkardın?
    Şaka mı yapıyorsun? Daha birkaç mesaj önce yaz dediler yazdım diye kendin söylemedin mi? Yine de var birkaç mesaj önce onlar benden daha mı masum diye kendin Yazmadın mı?

4. KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Ilk alımını 17 veya 18 kuruş iken yaptığını kendin yazmıştın.
    Daha bunun ötesi mi var?

Yazdıkların ve söylemlerin tutarsızlık içeriyor. Bir söylediğine diğer söylediğin tutmuyor maalesef.

Vallahi birileri bizi sabah yerine koymaya çalışıyor ama bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum

5. bülten yine boş

6.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    bu yazıyı size yazdıran düşünce nedir? buyrun açıklama yapın.

1-beyefendi hangi mağduriyetten nasıl yararlandım? açıklayın

2-kimi nasıl itham etmişim?

3-kendi öz irademle gruba girdim kendi öz irademle ayrıldım.. neden ayrıldığım beni ilgilendirir..detay vermek zorunda değilim. grup taki temiz niyetli tüm arkdaşlara saygım sonsuz.. gruptan ayrılmak suç mu?

4-17 kuruştan almışım nerden biliyorsun? hepsini 17 den aldığımı? bu bir ikincisi 56 ya gitti kağıt mayısta hatırlarsan...sence TRADE ci olsam satarmıydım? satardım...SATMADIM...ispatata HAZIRIM..bana ulaşırsın..bende ispatlarım...yukarıdan satmak için uğraşmak mı? yoksa bilgi almak için uğraşmak mı?

5-yaptığımın ayıp olmadığımı nasıl bir stratejik zekaya sahip olduğumu anlasaydın saygı duyardın..asla hisse yükselsin diye yazmam...gerçek amacımı sana niye söylüyeyim?

6-tutarsızlıktan bahsetmissin yazdıklarımla ilgili...bunun ciddi bir açıklaması var..yanımda olsan konuşurduk..burada herşey yazılmaz...yazılmamalı...
    Sorduğum soruların tümünün sebebi zaten yazdıklarında ki tutarsızlık Tan kaynaklanıyor.
    Önceki yazdığım ile ilgili bir şey konuşurken bu sefer tam tersini yazıyorsun.

Kusura bakma bu sefer insan hangisine inanacak. Bence Öncelikle yazdıklarına dışarıdan başkasının bir gözüyle bak nasıl görünüyor O zaman anlarsın.

Dışarıdan bir göz olarak yazdıklarına bakınca hangi yazdığına inanacağını insan şaşırıyor.

Fiziksel olarak yüz yüze aynı ortamda bulunup konuşma şansımız Maalesef yok. Telefonunda olmadığı için telefon ile de maalesef konuşma şansımız yok. Ama yazdıklarından yola çıkarak telefon ile konuşsak kesin kandırırsın beni çok kurnaz gördüm seni, tehlikeli bir durum )

7. haklısın beni okuma kardeş, benimle ilgili ne dedilerse doğrudur...inan hemen oldu mu?

tutarsızlık çok kardeşim haklısın..

ben senin dediğin gibi bir insanım...tamamen doğrudur.
    canının istediğini yazsın benimle ilgili H:ERKES hepsini KABUL EDİYORUM...

NE DİYEYİM? sende yaz...ne varsa içinde kalmasın...

8. arkadaşlar spk keşke sis ile ceylanın birleşmesine de izin vermeseydi,peki her şeyi en başa alıp spk bu birşelmeyi iptal edemez mi,hukuken mümkün değil mi,izin veren spk iptal eden spk sonuçta

Sayfa 228/964 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •