Sayfa 228/964 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Selam hemserim, rakamlar oyle gostermiyor dun ve bugun suana kadar yuzde 5 makas acildi, onceside var tabi, belli olmaz tabi ilerleyen gunlerde kapayabilir farki aceleci olmamak lazim, tek dilegim duserlerken kapamamasi ( şu bir kac aydır oyle oluyor çünkü)

2. http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post2204917

5.40 kadar yaklaşık 620 K var..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Bakalım napacek....
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

4. benim içim hergeçen gün rahatlıyor. mesela bugun kademelerde işlemler ağırlıklı 5.35 - 5.38 bandında oluyor hala. mallanıyorlar. buda ben giderim demek. . güzel olacak içimde pozitiflik oluştu . buarada kozaa nın hareketleriyle koreleyiz ancak sürekli değişkenliği var. yakalama işine gelince bende yakalayacağını umuyorum ama zamanla ilgili bir fikrim yok belki trend dönüşünde bile olabilir. Kademelerde dün dediğim 5.40a yığmış durumdalar yaklaşık 400.000 adet hisseyi. ama oraya yaklaştığı anda basıyolar satışları. karşılandığı için sorun yok. YFAS şuan alımda lider pozisyonda 400.000 bin adetle. bakalım nasıl bir gün olacak. ben 5.40 ı devirirse önünün açık olduğunu düşünüyorum 5.55 lere kadar. ama orayı yıkmak kolay olmayacak. saygılar sevgiler bol kazanlar arkadaşlar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Merhaba

Söyle bir hacim listesine bakinca , grup hisseleri en üstlerde yani tek hisse olsa garan in hemen altinda. Hele ki MB nin faiz artirdigi bir günün ertesinde. Yani bist te en iyi hikaye ve beklenti grup hisselerinde suanda . Ama beklenti nedir bilmiyorum. Günlerdir bist i tutan grup hisseleri oldu yine .
    Saygilar.
    Kisisel fikirlerim olup kesinlikle YTD.

6. Kozaa neredeyse 50 kademe çıktı...

Bu uyuz ise daha 15 kademe çıkmış ama Kozaa'daki en ufak bir çekilmede daha beter sallanmaya başlıyor...

Maalesef senelerdir grubun en zayıf kağıdı ve grup speklerinin öncelikli tercih etmediği bir kağıt...

Ama bu konuyu değiştirebilecek konu geçenlerde burada bahsi geçen olası bir satış durumunda hangi kağıdın daha avantajlı olacağı konusu...

İpeke nihai sahip olduğu için satışın İpeke üzerinden yapılması durumunda bütün dengeler kökünden değişebilir... Böyle bir durumda fiyatlarda görülmedik ayarlamalar olabilir...

Bu konuda tartışmak ve hangi durumda hangi kağıdın avantajlı olacağını konuşmak yararlı olabilir...

Yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Eğer Trabzon lu isen hocam üzgünüm ama Trabzon da laz bulunmamakta[emoji4] Artvin ve Rize bazı ilçelerinden veya Batum dan göçmen geldiysen olabilir ancak..
    ben Batum/Artvin Borçka kökenliyim..şuan köyüm Kandıra Beylerbeyi'nde .. gerçek lazca konuşulur..orjinalim yani[emoji16][emoji16]
    Karadenizlilere hep laz diyorlar ya ondan. Lazca konuşan arkadaşlarım var dediğin gibi Rize-Artvin'den. Çocukluğumda bir kelime ezberlemiştim. Mohte (Gel) demek. Yazılışı yanlış olabilir laz kardeşim.

Alıntı Originally Posted by Cac ay Yazıyı Oku
    Selam hemserim, rakamlar oyle gostermiyor dun ve bugun suana kadar yuzde 5 makas acildi, onceside var tabi, belli olmaz tabi ilerleyen gunlerde kapayabilir farki aceleci olmamak lazim, tek dilegim duserlerken kapamamasi ( şu bir kac aydır oyle oluyor çünkü)
    Evet son atakt açıldı..bekliycez yapacak birşey yok..hemşo

Sayfa 228/964 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •