Beklentisi sadece arsa imari olan bir hissede olacak en olumsuz durum imarin istenilen gibi olmamasidir
Borsa yatırım yapanların kazandığı, tüyo alanların kaybettiği bir yerdir.
Beklentisi sadece arsa imari olan bir hissede olacak en olumsuz durum imarin istenilen gibi olmamasidir
Borsa yatırım yapanların kazandığı, tüyo alanların kaybettiği bir yerdir.
Endeks yükselirken en çok yükselen hisseler, endeks düşerken en çok düşer. Mipaz spekülatörleri bu bilgiyi kullanıp bilerek endeks düşünce çökertiyorlar. Tamamen silkeleme gibi geliyor. Endeks çökerken kimse alış geçmiyor zaten satanların malını da olabildiğince alttan topluyorlar.
Endeks bi artıyor geçerse tekrar dökülenlere üstten bile yerine koydurmazlar.
Ytd
Mipaz aynı mipaz arsa aynı arsa. Hatta her geçen gün vakit azalıyor. Aynı oyunu 2.20 civarındayken de gördük. Endeks bi düşüşe geçti direkt 1.80 mipaz. Hatta taban yaptı ya hatırlıyorum. Ama oradan 3.20 ye gitti. Yine 3.20 den de endeks bi düşüşe geçti 2.60. Endeksin toparlaması yla alttan toplanan malları satanların tekrar alıma geçmesine izin vermeden tekrar toparlar. Ytd
Bu endeks toparlayamıyor bi türlü. Bizimki de endeks 1 düşse 5 düşüyor malum. İyice karışmaya başladı ortalık.
Yükseliş kanalından çıktık. Umarım çakıldı devam etmez. Endeks 1 toparladım mipaz eminim 5 toparlar ama endeks bi türlü toparlayamadı.
Tam sevindik artıyor geçti diye ama satıcılar kuvvetli. Bakalım 😕
Ytd
Endeks 1 aydır mi yükseliyor mipaz ise 1 ayda gelmiş buraya ve hemen geri dönmeye karar vermiş öyle mi.şirkete güvenmek istiyoruz o içine ediyor.Artık eskisi gibi değil imajını vermesi lazım
endex-101.500.destek-diyor-ali-abi.mipazı-hiç-kestiremedim.
Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.
3000tl-zararla-kol-kestim
Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.
Az gec olsada bence de doğrusunu yapmışsın.Bu sıralar borsa herşeye gebe özellikle düşme konusunda
Yer İmleri