allahın belası ne yapmak istemektedir...
allahın belası ne yapmak istemektedir...
Isfin 2 katina cıktı ayrıca oranin patronu metro degil.Ozgyoda dedigim gibi 10 taban olsa da adam karli, bunlar kıstas değil.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ismi değişmiş işcepte metro yatırım ortaklıği diyor
Galip yine milletin ocağına incir ağacı dikmiş anlaşılan
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Benim bildiğim gap lar öyle yada böyle bor şekilde kapanmalı ama bugün ama haftaya sadece 1,74 değil 1,81-1,85 arası gapta var ama sahibi metro olunca ben bilemem galip ağanın kağıtlarında oynayanlar yapsın yorumu
Taban olursa p.tesi al sat için girerim o da benim şansıma olur
Taban olmassa zaten bulaşmam şahsım adına
Dileğim taban olmasın millet zarar etmesin ama bizim dileklerle iş olmuyor adamlar ne isterse o oluyor
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
1,77 aşılırsa umut verir...
taban yakın alım var ne anlama geliyor...
Yer İmleri