Sayfa 228/324 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1. allahın belası ne yapmak istemektedir...

XU030 ENDEKSİN DIŞINDA BU VE BUNUN GİBİ HİSSELERE BAKARSANIZ İKİ YAKANIZ BİR ARAYA GELMEZ !

3.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Is fin ve ozgyo bunlarda taban.ayrica digerlerindede kismi dusus var

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Isfin 2 katina cıktı ayrıca oranin patronu metro degil.Ozgyoda dedigim gibi 10 taban olsa da adam karli, bunlar kıstas değil.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Ismi değişmiş işcepte metro yatırım ortaklıği diyor
    Galip yine milletin ocağına incir ağacı dikmiş anlaşılan
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5. Benim bildiğim gap lar öyle yada böyle bor şekilde kapanmalı ama bugün ama haftaya sadece 1,74 değil 1,81-1,85 arası gapta var ama sahibi metro olunca ben bilemem galip ağanın kağıtlarında oynayanlar yapsın yorumu
    Taban olursa p.tesi al sat için girerim o da benim şansıma olur
    Taban olmassa zaten bulaşmam şahsım adına
    Dileğim taban olmasın millet zarar etmesin ama bizim dileklerle iş olmuyor adamlar ne isterse o oluyor
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. 1,77 aşılırsa umut verir...

7. taban yakın alım var ne anlama geliyor...

8.  Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Isfin 2 katina cıktı ayrıca oranin patronu metro degil.Ozgyoda dedigim gibi 10 taban olsa da adam karli, bunlar kıstas değil.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam isfinin patronu da malum şahıs..okullu ile beraber..ortak hareket ediyorlar..belki de araları bozulmuştur.
    6 dan verdim geçen ay..normalde burdan yerine konur ama görüntü hiç hoş değil orda..3 ün altı görünüyor bence..
    burda ise konuşmak için erken daha..
    YTD

Sayfa 228/324 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •