Sayfa 228/466 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    dün arkadaş al 5000 tane düşmeye başlar dedi.aldım haklıymış.bir üstü görmeden verdiler.y.t.d.
    Yukarıda dedim ya

2. Kağıt yine salaga bağladı. Göstere göstere düşeceğim diyor ama ben bundan adimgibi emin olduğum hâlde satıp alttan alamıyorum. Ky bu zaafından çok güzel faydalanıyor.Bu günkü benim tahminim 1.54 inşallah yanilirimda 1.74 kapatır burda utancımdan kahrolurum...

Bugün nekadar ters düşünce versede salarak 1.61 destekli destekli bugun son yarım saat 1.71 civarı kapanacak gibi düşünüyorum.... ytd

Mls35 abim eğer 1.40 bekliyorsan hiç durma kes kökden minnet etme,nasıl olsa orayı görecek ya ....😉🤣

Tabiki borsada herşey olur amenna...,
    Zaten adamların amacı bu yukardan verdiklerini aşşağıdan koyacaklar tahtacılar...
    Şuan 1.61 alım yeri destek yeri burayı kırmadığı müddetçe ben ileri gidiş olup tekrar düzeltme yapacaktır diye tahmin etmekteyim..,,

Kesinlikle bana göre yatırım yapmayın sadece karaladım tutar tutmaz bilemem....!!!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Bugün nekadar ters düşünce versede salarak 1.61 destekli destekli bugun son yarım saat 1.71 civarı kapanacak gibi düşünüyorum.... ytd
    Sn. Teksas bak demedi deme , bu tire yanılırsın , aklın yolu bir, gittiği gibi gelir bu lanet kağıt.. Alıp satan arada kazanır. Gidecek falan deme kimse de hayal kurmasın , bak 60 olur, 65 gider gelir yine kürkçü dükkanına, yine de dün bildin, ama bu şans her zaman gülmez kardeşim. Utanırsın sonra bak demedi deme.. Ben zaten 2 den sonra yokum, 3 falan hayal, şişman kadın falan beklemem. 1 yıl daha boş geçirecek zamanım yok.

YTD. değildir, olamaz.

6. Alınırmı arkadaşalar

Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Sn. Teksas bak demedi deme , bu tire yanılırsın , aklın yolu bir, gittiği gibi gelir bu lanet kağıt.. Alıp satan arada kazanır. Gidecek falan deme kimse de hayal kurmasın , bak 60 olur, 65 gider gelir yine kürkçü dükkanına, yine de dün bildin, ama bu şans her zaman gülmez kardeşim. Utanırsın sonra bak demedi deme.. Ben zaten 2 den sonra yokum, 3 falan hayal, şişman kadın falan beklemem. 1 yıl daha boş geçirecek zamanım yok.

YTD. değildir, olamaz.
    Abim kesinlikle olmaz demiyorum herşey olur borsada....eğer o tür beklentide isen varsa satarsın ordan alırsın,yada paran varsa ordan birdaha alırsın...,😉
    sadece 1.61 üstü kaldıkça yön yukarı fikrim ilk etapta 1.80 üstü sonrası 1.93 1.97

Böyle olacak diye birşey yok sadece attım....😉

Bunu bilmek gerekirki bu şirket patronlarından dolayı bu haldedir....!!!

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!

1.61 kapadı genede hiç yoktan iyi...yarına kaldı dediklerim...😉

Sayfa 228/466 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •