Sayfa 228/735 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by banamusade Yazıyı Oku
    forumlarda ki olay kolay aslında örnek kenanx diye biri çıkıyor bir süre hisseyi övüyorda övüyor sonra atlayanlar oluyor.
    sonra biraz düşünce ekipten biri bu kişiye sövüyor burdan kaçmanın yoluda buya hemen bir daha yazmam deyip tüyüyor.tiyatro bi çok yerde böyle aslında
    Akillicaymis o zaman ;)

2.  Alıntı Originally Posted by banamusade Yazıyı Oku
    forumlarda ki olay kolay aslında örnek kenanx diye biri çıkıyor bir süre hisseyi övüyorda övüyor sonra atlayanlar oluyor.
    sonra biraz düşünce ekipten biri bu kişiye sövüyor burdan kaçmanın yoluda buya hemen bir daha yazmam deyip tüyüyor.tiyatro bi çok yerde böyle aslında
    Kenanx'i savunmak bana düşmez, öyle de bir niyetim yok aslında. Sadece burada bazı şeyleri kaçırıyoruz. Adam sanırım 10 gün önce ilk kez yazdı zaten. Yani bir çoğumuz bende dahil zaten çok öncesinde bu hisseyi almıştık. Tabiki her zaman olduğu gibi yüksek fiyattan ) neyse demem o ki, zaten almışız hisseyi. Gaz verilecek bir halimiz kalmamış ki. Almışız zaten yani. Burada yanlış yapıyoruz. Ben şahsen Kenanx'in samimi olduğunu düşünüyorum. Olmasa bile en azından mantıklı ve bizim ulaşamadığımız bilgiler veriyordu. Başka elle tutulur bilgi veren var mı burada. Yok. Bırakın yazsın adam. Herkesin aklı mantığı var. En azından bu bilgileri değerlendirip karar verebilirdik. Şimdi hiçbir bilgiye ulaşamadım kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yani bir çoğumuz bende dahil zaten çok öncesinde bu hisseyi almıştık. Tabiki her zaman olduğu gibi yüksek fiyattan ) neyse demem o ki, zaten almışız hisseyi. Gaz verilecek bir halimiz kalmamış ki. Almışız zaten yani.
    Pozisyon aldığınız bir hisse için niye gaz vereyim.

Zaten almışsınız. Kaldiki benim yazdigimda fiyat seviyesinde buralardı.

Kalın sağlıcakla.

4.  Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
    Kenanx'i savunmak bana düşmez, öyle de bir niyetim yok aslında. Sadece burada bazı şeyleri kaçırıyoruz. Adam sanırım 10 gün önce ilk kez yazdı zaten. Yani bir çoğumuz bende dahil zaten çok öncesinde bu hisseyi almıştık. Tabiki her zaman olduğu gibi yüksek fiyattan ) neyse demem o ki, zaten almışız hisseyi. Gaz verilecek bir halimiz kalmamış ki. Almışız zaten yani. Burada yanlış yapıyoruz. Ben şahsen Kenanx'in samimi olduğunu düşünüyorum. Olmasa bile en azından mantıklı ve bizim ulaşamadığımız bilgiler veriyordu. Başka elle tutulur bilgi veren var mı burada. Yok. Bırakın yazsın adam. Herkesin aklı mantığı var. En azından bu bilgileri değerlendirip karar verebilirdik. Şimdi hiçbir bilgiye ulaşamadım kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben burda aslında kenan beyi eleştirmiyorum doğru da söylediğini varsıyorum ama forumlarda o kadar çok şahit oldum ki kenan bey zaten doğru söylemişse herkes ona teşekür edecektir.
    kenan beyin yerinde olsan sn dobrowski paylaşımlara devam ederim.sonuçta alıp satmak hür iradedir.kimse kimseye kızamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by Kenanx Yazıyı Oku
    Yani bir çoğumuz bende dahil zaten çok öncesinde bu hisseyi almıştık. Tabiki her zaman olduğu gibi yüksek fiyattan ) neyse demem o ki, zaten almışız hisseyi. Gaz verilecek bir halimiz kalmamış ki. Almışız zaten yani.
    Pozisyon aldığınız bir hisse için niye gaz vereyim.

Zaten almışsınız. Kaldiki benim yazdigimda fiyat seviyesinde buralardı.

Kalın sağlıcakla.
    Bolu ile ilgili bir şey duydunuz mu?

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. her insan doğru karar verse kaybeden hiç olmaz. öne fikir sürülen klasik "herkesin aklı var" ama o iş öyle değil psikoloji denen bir bilim var. insan olarak başka fikirlerin etkisinde kalıyoruz.burada fiyat verilmesi yanlış. kaybeden çok insan var 7 lerden bahsediliyor şu an için %60 civarlarında bir kar marjı, denize düşen yılana sarılır misali buna güvenip yatırım yapan yapmak isteyen insanlar olabilir.

7. Bilgi paylaşımı yapmayacağım
    Ben hissedeyim ve bekliyorum.
    Mesnetsiz yazanlara cevap vermeyeceğim.
    Benim hedefim belli.herkes kendi hedefini belirlesin.

O bu şu al dedi diye almadim bu kağıdı.
    Şaka gibi bir forum mus bu vakko.
    Ara sıra bakıyorum da şaşılacak şeyler yazılıyor.

Kimsenin uşağı olmayın.burada çok abuk subuk kişi var.

Sanırım bu insanlarda koca koca adamlardır.
    Benim hakkımda yazmayın lütfen.
    Öncesinde yazdıklarımıda kafanızdan silin.

8. Vakko ćiftliği sür yukarı ver yavaş yavaş. Ama bu sefer yakalayacam seni. Birazını verdim yukardan bekliyorum. Ytd.

Sayfa 228/735 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •