Sayfa 228/1200 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ____________V_K____________

2. Orge 2 mayista temettu veriyor.

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

3. Sn sacrosanct hocam Orge hakkinda teknik ne soyler size zahmet bakabilirmisiniz.baya oluyor kabaca 10 demistiniz.

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    sacro hocam bu tekniğin sence de patlaması gerekmez mi

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    sacro hocam bu tekniğin sence de patlaması gerekmez mi

Kesinlikle gerekir.

Çok güzel onayda almış.

Birde aylık bakmak lazım. Birde bunun kompozit grafiğide çok iyiydi sanırım onada bakmak gerekir. Zaten bu çimento sektörünün Marmara bölgesi civarlarında olanlarında sağlam patlama bekliyorum ben gelecekte ama işte bir türlü olamadı.

Akşama bir analiz yapayım zamanı gelmiş.

Teşekkürler üstad. +++
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Kesinlikle gerekir.

Çok güzel onayda almış.

Birde aylık bakmak lazım. Birde bunun kompozit grafiğide çok iyiydi sanırım onada bakmak gerekir. Zaten bu çimento sektörünün Marmara bölgesi civarlarında olanlarında sağlam patlama bekliyorum ben gelecekte ama işte bir türlü olamadı.

Akşama bir analiz yapayım zamanı gelmiş.

Teşekkürler üstad. +++

Sn.sacrosanct izninizle bende bir paylaşımda bulunmak istiyorum...Nuhcm benimde bugün dikkatimi çekti oldukça iyi duruyor ...Bana göre biraz daha zamana ihtiyacı var gibi 10,80 lere gelerek buralarda takılırsa bende varım diyebilirim

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen kim yapti ise detayi mukemmel yakalamis.

Ayni dedigi olmus.
    Merhaba sayın Sacro bir Göltaş bakabilirmisiniz?

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Milliyet'te çıkan son yazısında Zeyenp Aktaş borsa için şu yorumu yaptı:

Referandum sonrası yeni para girişiyle birlikte canlanan piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. BIST 100 Endeksi 2013 yılındaki tarihi zirvesi 93.400’lü seviyelere koşarken dolar kuru 3.64 liraya geriledi. Gösterge faiz ise 11,15 seviyesinde bulunuyor. Ocak ayında 300’lere dayanan Türkiye’nin kredi risk primi 231 seviyesine gerilemiş durumda. Kredi risk priminin 200’ün altına inmesi piyasalarda daha büyük bir rahatlamanın işareti sayılacak. Bununla birlikte 300’lü seviyelerden 230’lara gelmesi de önemli bir gelişme olarak değerlendirilmeli.

Piyasalardaki olumlu seyrin elbetteki en büyük nedeni yeni para girişinin sağlanabilmesi. Gelişmekte olan ülkelere para akışının devam etmesi, Türkiye’nin de referandum sonrası yeniden yabancıların ilgi alanına girmesine olanak tanıdı. Tüm bunlardan ayrı olarak bilanço döneminin başlamasının da piyasalar üzerinde etkisi olacağını göz ardı etmemeli. Mayıs ayında şirketler yoğun şekilde ilk çeyrek bilançolarını açıklayacak. Beklenti piyasa genelinde yüzde 20’lerin üzerinde bir kâr artışının sağlanması yönünde. Elbette bunda baz etkisinin de olduğu göz ardı edilmemeli. Öte yandan borsayı taşıyan güçlü şirketlerin bilançolarındaki iyileşmeler ve geleceğe yönelik öngörüler şirket hisselerine ilgiyi canlı tutacaktır.

Nisan ayını yükselerek kapatan hisse senedi piyasası için mayıs ayı daha ziyade kârların toplanacağı bir ay olarak öne çıkacaktır.İlk bilançoların ise bu arada geldiği gözleniyor. Geçtiğimiz 20 Nisan günü Türkiye’nin önemli imalat sanayi şirketi Erdemir, açıkladığı ilk çeyrek bilançosuyla dikkat çekti. Ereğli Demir Çelik, yılın ilk üç ayında 902 milyon 17 bin TL dönem sonu kârı elde etti. Yatırım kuruluşlarının değerlendirmelerine bakıldığında firmanın bilançosu için pozitif değerlendirmeler öne çıkıyor. İlk çeyrek bilançosunun ardından değerlendirmede bulunan İş Yatırım analistlerinden Aslı Kumbaracı, şirketin geçen yıl ilk çeyrekte 164 milyon TL dönem kârı açıkladığına dikkat çekerken bu yılın ilk çeyreğinde gerçekleşen rakamın hayli yüksek olduğunu belirtti. Kumbaracı, açıklanan rakamın beklentileri olan 461 milyon TL’nin ve piyasa beklentisi olan 651 milyon TL’nin oldukça üstünde bulunduğuna dikkat çekiyor. Ereğli Demir Çelik hissesi bilançosunun da etkisiyle son bir hafta içerisinde yüzde 6,96 değer kazandı.

Borsa yükseliş ivmesinde

BIST 100 Endeksi referandum sonrasında bir belirsizliğin daha ortadan kalkmasıyla birlikte yükseliş ivmesini artırdı. Endeks, haftayı yüzde 2,62 oranında primle 92.424 seviyesinden tamamladı. İlk destek 91.500’de bulunuyor. Borsadaki yukarı harekette banka hisselerinin öncü olduğu görülüyor. BİST100 Endeksi’nde ilk güçlü direnç 93.000 seviyesinde yer alıyor. Bu seviyenin aşılması 96.000 ve 97.000 seviyelerine doğru yükselişi beraberinde getirecektir.
    ZEYNEP AKTAŞ
    Milliyet
    http://www.borsaajans.com/Haber/tren...a-kaca-cikar--

Sayfa 228/1200 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •