Saolun,
Reel hesaba geçince aynen o dediğiniz şey oluyor. Olmayacak şeyler oluveriyor. Bir şekilde iş ters gidiyor.
En büyük sorun da küçük bakiyemin olması. Bu yüzden gıdım gıdım ilerliyorum. Günde %5 kazanç falan. Bazı günler negatif.
Ve bir süre sonra "gıdım gıdım" tatmin edici olmuyor. Halbuki mantık çerçevesine bakılsa, "gıdım gıdım" stratejisi "düzenli" olunca baya karlı.
Ve bu tatminsizlik, arka arkaya gerçekleşen başarılı işlemlerin verdiği özgüvenle birleşince, kumarbaza döndürüyor beni. Bütün olası hacimle işleme giriyorum ve o gün piyasa olduğu yerde zikzak çiziyo...yani elektron tek yarıktan değil, çift yarıktan geçiyor o gün
Bak konu kuantuma gelmişken, kuantumun suistimal edilmesine ne kadar uyuz olduğum geldi aklıma. Hemen fizikle alakalı olan bu kavramı enerjiciler, falcılar, büyücüler... sahiplendi ya...delirecem. Yani teorinin ne olduğunu da bilmiyolar. Bilseler eyvallah.
Bu yüzden, biriyle ciddi ciddi kuantum konuşmak istesem, beni tanımayan biriyse, ilk tepkisi "ya inanmayın böyle şeylere" oluyor. Gel de delirme...
Bu aralar kilo düşüyorum, hergün diyetteyim. Ve çok sinirli oluyorum. En çok da tabağının tamamını bitirmeyen, yemeğin yarısı tabaktayken "doydum" diyerek garsona tabağı geri verenlere sinirleniyorum!!! :@
Eskiden sinirlenince gökkuşağı falan hayal edip sakinleşirdim. Artık onu da LGBT ile özdeşleştirdiler, gökkuşağı hayal etmeye korkuyorum.
Yer İmleri