Komiksiniz, hem şunu yapsınlar vs. diyin sonra size gelince benim ne yaptığımı bilen biliyor diyin...
Hem bana siz bilmesenizde olur diyorsunuz hem de bana sizin yaptığınız birşey varmı onu söyleyin diyerek benim ne yaptığımı bilmeyi talep ediyorsunuz.
Tamamı çelişkiler ile dolu, tek taraflı bir yaklaşım.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu saatten sonra havadan gelen 500 milyon lotu iptal edemez mi arkadaşlar spk ,yıllar önceye dönüp çağrı nedeniyle izin vermiştim diyemez mi?
''aydınlık'' sen de bilirsin çok çok aydınlık bir yere girdiğinde gözlerin yine göremez..
ama karanlıkta zifiri karanlıkta ufak bir ateşböceği bile bazen istikametini bulmaya yeter.
ben çok aydınlıktan daha çok korkarım... zifiri karanlığı tercih etmek bana daha mantıklı geliyor....
neden mi? en azından biliyorum ki ; sabah güneş doğacak..
peki aşırı ışıkta geceyide farkedemezsin gündüzüde...
bak şimdi bu satırları hiç bir kitapta okuyamazsın... bulamazsın.... şüphelerinin peşinden gideceksin, bilgiye ulaşmada gerçeğe ulaşmada yöntem değiştireceksin...
gerçekler için illaki araştırma yapman lazım...
bak şimdi sana bir ipucu?
kurul blokeleri ne kaldırdım diyor ne kaldırmadım diyor? kaos ortamı...şirket genel kurul yapacak ama kurul un keyfini bekliyor..
aslında kurulun vereceği karar belli..peki kurul çağrı kararını temyize gitti..en son günü bekledi öyle gitti..tabii gittiyseşimdide blokelerin durumunu bekletiyor..zaman uzuyor...
peki bu 2 haftalık süreçte kim alım yapmış daha ziyade kim ön plana çıkmış? iş yatırım...sadece son 6 iş gününde yaklaşık 600 bin lot almış...sen diyebilirsinki 600 bin lottan ne çıkar ne olur? kimsenin satmadığı bir ortamda 600 bin lot değerlidir...ayda 2 milyon lot yapar...
belirsizlik ne kadar uzasa o kadar lot geliyor...
şimdi ben olaylara bakarım, benim şahıslarla işim olmaz.bana ne aliden veliden? kimde nerede ne var?
ve hiçbirinizin yapmadığı birşeyi yaparım...kim ne demiş se NOT tutarım...en ufak bir bilgiyi yazarım...hergün takasları takip ederim..
benim şu saatten sonra şahıslarla işim olmaz...
yatırım tavsiyesi değildir
Yani SPK nin da bilerek mi açıklama yapma süresini uzattığını düşünüyorsunuz? Belirsizlik ortamı oluşsun diye? Ya da SPK nin yavaşlığından kaynaklı ortam kaos için mi kullanılıyor diyorsunuz?
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence spk, kervanın daha önce ky yaptıklarının aynısı yaparak kervanı sıkıştırıyor temyizde son günü beklemek, açıklama yapmamak gibi çünkü genel kurul için zaman azaldı blokeli lotlara ihtiyaç var ama spk dan ses yok....acaba ne olacak.
Yer İmleri