elimde yok ama gönlüm yine de seninle...ileride belki beni hatırlarsın...fiyatım 5 lerdeyken gazcı keko diye bir aşığım vardı dersin...![]()
elimde yok ama gönlüm yine de seninle...ileride belki beni hatırlarsın...fiyatım 5 lerdeyken gazcı keko diye bir aşığım vardı dersin...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
suskunluğunu 75bin ton can ile bozdu![]()
Şirketimiz, Midgulf Services Ltd. firması ile, Ağustos 2019 - Ocak 2020 arasında gerçekleştirilmek üzere takribi 75.000 tonluk, formül fiyat bazında 12 - 15 Milyon USD takribi tutarında granül CAN ihracat anlaşması imzalamıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/770095
Haber budur...güzel bir satış olmuş...hayrını görün dostlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Birde tarihlere bakarsak firmanın en kötü olduğu 3.4 çeyreğine denk geliyor satışlar demek ki 4 dönem iş yapacak inşallah
Sn.keko üstad 04/07/2019 tarihine kadar aldığı cezadan dolayı yorumlarını sizinle paylaşamayacaktır...Bilginize...
fabrikada sıkıntı birtek tribün ve can çalışmıyor onunda
salı çarşamba start verilir poziyonaa geleceğini duydum
dün kükürt gemisi geldi bu gün yarın can sevkiyat gemisi geleceğini öğrendim
3.ceğreğin 2. gemisi olacak nasıl bir stoğumuz varsa her talebi karşılıyoruz
bi kaç dap anlaşması olduğu söyleniyor lakin beyefendi söylemiyor
kamyonlar ile her gün sürekli gübre çıkışı devam ediyor yurt içide tüketim mevcut
beyefendi elinde sopa ile bandırma da canı devreye sokmak fabrikada yatıyormuş
talep aşırı fazla sparişlere yetişmek zor umarım stok bitmez
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer İmleri