Sayfa 229/597 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Gedikten işlem yapan vatandaş en sonunda tıpkı senin gibi sabah akşam muhabbetle ancam burada az kaldı.Bunu bilesin.O işlem emrini veren müşteriyi işlemi yapan delaerı işlemi yapan şubeyi en sonunda bir de ben şikayet edicem.Bak ramak kaldı bilesiniz.Ha eğer uzaktan exapi işlemi ise bu her gün yapılan kapanışlardan o hesabın tanımlı olduğu dealer sorumludur bunu da bilmiyorsanız öğrenin.Bakalım bu son yazdıklarımı burada çok dolu konuşan bir arkadaş varya görecez kavrayabilecek mi.Hani biz boş konuşuyormuşuz ya burada.Sen ne yaptın sürekli ona buna hakaret etmekten başka koy ortaya görelim.

O OYAK işlemleri de orada burada ben yatırımcıyım ayağına demeçler veren ama perde arkası başka olan birisi ise bak sende kendine dikkat et çünkü 2 kişinin bildiği sır değildir bu işlerde.Bir gün olmayacak bir yerde hiç aklına gelmeyecek bir anda biri bunları önüne koyuverir mazallah o an ne yaparsın yerinde olmak istemezdim çünkü.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ne dedin siz bu işi bilmiyorsunuz bilseniz bu hisse buralarda olmaz susun.Biz ne yaptık sustuk.Sonra sen yazdın tahta nereye geldi nerede ise tarihi diplerine.İnsanda biraz yüz olur değil mi?Beceremedin şimdi susacaksın.Kendi jargonun bu zoruna gitmesin.

Sonra ne oldu başladın bize sataşmaya aylarca gıkımız çıkmadı.Aylarca sıfır bilgi ile atmasyonun sallamasyonun kitabını yazdın buralarda yalanlarınla.Ettiğin tüm hakaretleride aynen sana iade ediyorum.Sonra bir baktık dünün madur yatırımcısı buralarda spekulatör yavrusu oluvermiş.Daha fazla maval okumayacaksın burada efendi olacaksın.Olamıyorsan taklidini yap.Tahtadaki abilerine de benden selam söylemeyi unutma.Yemezse de gargara yap.Çok bile tahammül ettik sana ve atmasyonlarına.

Yüzsüzlüğün bu kadarı da fazla.Kömüş derisinden olsa ancak bu kadar olur.Evt topic okumasını bilene orada herkes bilsin ona göre davransın.Redlistte baş köşe senin aklı olan herkesin yapması gerektiği gibi.Şimdi yolun açık olsun.
    Arsız hırsız ev sahibini ağırlarmış.çok güldüm.Biraz daha uzun yazda,topik yeni bir beyaz sayfa açsın.onuda bitir.bunlat arşivde kalsın.
    Ne dediğin belli değil herkez tercüman istiyor.Sağ olsun kankin Ekspinoz bile yazdıklarını Türkçe den Türkçe'ye çeviremiyorda Yunanca tercüme etmeye çalışıyor ama biz o dildende anlamıyoruz.Yıllarca yazdın durdun, artık patrona değil şu tahtaya faydan olsun.Büyük yatırımcısın ya...Bizler ırmağın akışına karşı direniyoruz.tedbir almaya çalışıyoruz.ona göre yazıyoruz.ya sen..tahtadaki işlemlerden şikayetçiysen derdini mübaşire anlatma.git patronuna söyle tahtasına sahip çıksın.Artık kendinide herşeyi ben biliyorum havalarına sokma.En azından ben senin ne olduğunu burada ki yazılarından biliyorum.
    Son düzenleme : Badi; 14-03-2019 saat: 19:29.

3.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Sadece Sanko mu....Yüzde 5 ile 10 arasında hisseye sahip alieler var.Ünal ailesi % 9.98..ilkin ailesi %8.19 meşhur izmirlipğlu ailesi %8.17 egeli ailesi %7.64 güneller var % 6.6 bunlar bu fiyatlardan neden rahatsız olmazlar.Dünyanın hiç bir ülkesinde büyük hissedarlar hissenin fiyatının dolaylı olarak PD nin düşük kalmasını istemez.Bizde böyle değil.Yerlerde sürünsün canlarına minnet.Bunun tek sebebi imtiyaz garabetidir.Şirketi halka aç fiyatı sorgulama nasıl olsa imtiyazlı hisse var.Borsadan isteyen istediği kadar alsın şirketi senden kimse alamaz.Tahtayı baskıla çaktırmadan tuz parası olan hisseyi devşir.spk mevzuatı bir değişsin görürüm gö....ü o zaman.
    Vesper kardeşim...
    Bahsettiklerinin hepsi BSOKE deki % 4 le birlikte toplamda % 51 le yönetimde....
    ÇİMKO % 2 koparabilse bunlardan... imtiyaz falan hikaye... imtiyaz sadece yönetimi belirlemede... genel kurul çoğunluğunu kaybettiklerinde yani % 50 nin altına düştüklerinde, imtiyazlıların imtiyazi ellerinde patlar... istedikleri kadar yönetimi belirlesinler genel kurulda %51 bulan imtiyaza hasstirin der...
    Bahsettiğiniz aileler kenetlenmiş durumdalar...
    Çaresizler... bunu da hak ediyorlar... mirasyedi çulsuzlar kime denirdi?...

4.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Vesper kardeşim...
    Bahsettiklerinin hepsi BSOKE deki % 4 le birlikte toplamda % 51 le yönetimde....
    ÇİMKO % 2 koparabilse bunlardan... imtiyaz falan hikaye... imtiyaz sadece yönetimi belirlemede... genel kurul çoğunluğunu kaybettiklerinde yani % 50 nin altına düştüklerinde, imtiyazlıların imtiyazi ellerinde patlar... istedikleri kadar yönetimi belirlesinler genel kurulda %51 bulan imtiyaza hasstirin der...
    Bahsettiğiniz aileler kenetlenmiş durumdalar...
    Çaresizler... bunu da hak ediyorlar... mirasyedi çulsuzlar kime denirdi?...
    Bunlar küçük yatırımcıya karşı kenetlenebiliyor.Çimko nun ödediği rakam pul oldu.Neden hiçbir hamle yapmaz.

5. Bu yüksek volum bu fiyatta çok ilginç.Oyak ın bu fıyata mal çıkıyormuş görüntüsü acemilere göre.Yersen....

6. Dün bütün gün olan işlem on dakikada oldu.Seans izleyenler yorum alayım...Vakit geldi gemi kalkıyor artık...

7. Takas fark

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Derinlik yok ama sanki aşağıda alıcı buldukça veriyorlar gibi

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ----------------------------------
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 229/597 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •