Gedikten işlem yapan vatandaş en sonunda tıpkı senin gibi sabah akşam muhabbetle ancam burada az kaldı.Bunu bilesin.O işlem emrini veren müşteriyi işlemi yapan delaerı işlemi yapan şubeyi en sonunda bir de ben şikayet edicem.Bak ramak kaldı bilesiniz.Ha eğer uzaktan exapi işlemi ise bu her gün yapılan kapanışlardan o hesabın tanımlı olduğu dealer sorumludur bunu da bilmiyorsanız öğrenin.Bakalım bu son yazdıklarımı burada çok dolu konuşan bir arkadaş varya görecez kavrayabilecek mi.Hani biz boş konuşuyormuşuz ya burada.Sen ne yaptın sürekli ona buna hakaret etmekten başka koy ortaya görelim.
O OYAK işlemleri de orada burada ben yatırımcıyım ayağına demeçler veren ama perde arkası başka olan birisi ise bak sende kendine dikkat et çünkü 2 kişinin bildiği sır değildir bu işlerde.Bir gün olmayacak bir yerde hiç aklına gelmeyecek bir anda biri bunları önüne koyuverir mazallah o an ne yaparsın yerinde olmak istemezdim çünkü.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri