Sayfa 229/1001 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yazmamak için çok direndim ama olmuyor. Anlatamıyorum galiba. Doktorun elinde kit yok, cihaz yok. Doktor başına düşen hasta sayısı bok gibi. Virüs şüphesinden bahsetse, hasta ortalığı ayağa kaldıracak. Başhekimi bir dert, anabilim dalı başkanı bir dert, sağlık bakanlığı bin dert. Daha ne bekliyorsunuz doktordan. Kızacaksanız,
    1) Çin'de olaylar ayyuka çıktığı ilk zamanda turizm sıkıntıya girmesin diye önlem almayan hükümete,
    2) Mekke'ye 21000 adam gönderen Diyanete ve hükümete,
    3) Yurt dışı temaslarına zamanında engel olmayan İçişleri bakanlığına, hükümete,
    4) Hala marketlerde bile eldiven-maske taktırmayanlara, açıkta ekmek-gıda satılmasına hala çözüm bulmayanlara,
    5) AVMlerde ve diğer toplu bulunan ortamlarda gerekli önlemleri almayanlara,
    6) Virüse önlem toplantısında hala millete konut kaktırmaya çalışanlara
    .
    .
    .
    .
    kızın. [emoji35]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    O değil de her sene 21000 kişi mi gidiyor bilmiyorum ama 10bin dolar kişi başı maliyeti var umrecilerin eğer yıllık 21bin ise.

210 milyon dolar yapar bu da. Umrenin ülkeye hiç bir faydası yok, o para fakir ülke bırakmaz. Bizede cari açık olarak dönüyor.. dini olaya sokmayalım o manada söylemiyorum.. suudileri beslemekten başka bir işe yaramıyor kanımca.

2. https://twitter.com/hfime/status/124...591592960?s=20

destekleri kıra kıra düşüş videosu hazırlamışlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    sarı çizgi 5 günlük ortalama. dow açılana kadar anlaşılan 88,300 üstüne çıkamayız. dow açılıncaya kadar rölantiye devam. eğer dow açıldıktan sonra 20,800 trendi yüzünden satış yerse kapanışa doğru yine haftasonu risk korkusu oluşur ve bist satış yer.. sarı çizgi üstüne atarsak üstünde kalmamız ve satışların karşılanması gerekir. ytd

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    reis ISFIN,ler hala duruyormu elinde
    Tebrikler vede teşekkürler vedat
    malesef malı kaptırdım kısa sürede 2 den 3 gelmesini beklememiştim. ama sayende iyi kâr bıraktı, keske daha cok alsaymışım dediğin vakit
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yazmamak için çok direndim ama olmuyor. Anlatamıyorum galiba. Doktorun elinde kit yok, cihaz yok. Doktor başına düşen hasta sayısı bok gibi. Virüs şüphesinden bahsetse, hasta ortalığı ayağa kaldıracak. Başhekimi bir dert, anabilim dalı başkanı bir dert, sağlık bakanlığı bin dert. Daha ne bekliyorsunuz doktordan. Kızacaksanız,
    1) Çin'de olaylar ayyuka çıktığı ilk zamanda turizm sıkıntıya girmesin diye önlem almayan hükümete,
    2) Mekke'ye 21000 adam gönderen Diyanete ve hükümete,
    3) Yurt dışı temaslarına zamanında engel olmayan İçişleri bakanlığına, hükümete,
    4) Hala marketlerde bile eldiven-maske taktırmayanlara, açıkta ekmek-gıda satılmasına hala çözüm bulmayanlara,
    5) AVMlerde ve diğer toplu bulunan ortamlarda gerekli önlemleri almayanlara,
    6) Virüse önlem toplantısında bile hala millete konut kaktırmaya çalışanlara
    .
    .
    .
    .
    kızın. [emoji35]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Aboov.. 400 bin kişi gitmiş 2017 yılında umreye... yıllık 400 milyon dolar yapar.

7.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    İzmirden bildiriyorum, zorunlu olmadıkça fazla çıkan yok. Otobüsler bomboş, 7-10 kişi var onlarında hepsi boşluklu oturuyor. Tramvayda aynı şekilde. Gördüklerimin hepsi 50 yaş üzere. 15-14-18-20 hiç görmedim diyebilirim. Şahsi araç trafiği var oda çok az. 50 yaş üzeri evde oturmaya niyeti yok gibi duruyot
    Trakya dan küçük bir ilçeden bildiriyorum;kahveler kapatıldı,bütün 60+ tipler merkeze toplandı,belediye bankları kaldırdı,pastaneler kapıya sandalye attı,çay verdi,bu tipler oraya doluştu,bu kafaya sağlık sistemi ne yapsın,doktorlar ne yapsın...

8. öyle zannediyorum ki

yatak ve hastane kapasiteleri yetersizliği sebebiye avrupa dan buraya yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde hasta transit hasta gelecek bizden yardım talep edecekler

hasta ucaktan iner inmez astronot giysili uzmanlar tarafından hemen havaalanı yakınına kurulacak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınır mesela

gidişat böyle gözüküyor çaresizler

Sayfa 229/1001 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •