Sayfa 229/751 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1. Santral de çalışmış. Bugün değilse ne zaman.

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Akenerji road to moon)
    Almanlar santrali durdurmamış olsa, biz 2. çeyrek bilançoyu 10 lira üstü karşılardık( 1-1,5 aylık sektör performansına istinaden)

3.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    2. çeyrek sonu Shell pazar payında çok ufak ( binde bir- iki) gerileme var.. Biraz derinine inip, sektördeki açılan- kapanan- marka değiştiren istasyonları irdelemek lazım. Ben daha burda Shell istasyonu ne alaka diyeceğiniz bir işletme görmedim. Genellikle iyi yerlerdeler
    Kanopi altı satışlarda liderliğini kuvvetlendirdiği yazıyordu gönderdiğiniz sunumda. İzmir'de bana yakın istasyon yerleri gerçekten efsane. Pandemi döneminde çok iyi yerleri aldılar. Shell dışı benzin aldığım yer kalmadı burada. Bütün favori rotalarımda akaryakıt aldığım en uygun yerlerdeki istasyonlar hep Shell oldu.

4. Bu kozalaklara ne oldu… hepsi taban

5. Migros tavan oldu olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Kanopi altı satışlarda liderliğini kuvvetlendirdiği yazıyordu gönderdiğiniz sunumda. İzmir'de bana yakın istasyon yerleri gerçekten efsane. Pandemi döneminde çok iyi yerleri aldılar. Shell dışı benzin aldığım yer kalmadı burada. Bütün favori rotalarımda akaryakıt aldığım en uygun yerlerdeki istasyonlar hep Shell oldu.
    Bu sene bayrak paraları ( 5 senelik sözleşme) yenileniyor. Shell iyi yerlerde konumlanmaya devam etmiş.. Çok ufak binde bir, binde bir opet- po pazar payını arttırmış. Geçen senelerde üçüde kafa kafayaydı..

4. sayfa sağ en alt köşedeki grafik

https://turcas.com.tr/docs/finansal-sonuclar-sunumu-2c22.pdf

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bu kozalaklara ne oldu… hepsi taban
    Artık yönetim tamamıyla kamu da, dikiş tutmaz..

8.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Artık yönetim tamamıyla kamu da, dikiş tutmaz..
    Sevemedim gitti şu kozalakları zaten… Öbür tvf nin el attığı telekomünikasyonda tarihi diplerde ama orasıda sıkıntılı. Bademler bademleniyor orda da

Sayfa 229/751 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •