Sayfa 229/661 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben sen dahil kimsenin zararına sevinmem.
    "Kol gibi girdi" diye yazan sen degil misin, nasil boyle rahat cevirebiliyorsunuz gercekten sasilir diyecegim de, 2 kere yalanini zatem ispatladigim aklima geliyor.

adamlar o algoları yazarken benim gibileri çağırıp nerede alıp sattıklarımıza işlem yaptıklarımıza göre yapıyor.
    Yine ayni. "Bana soruyorlar, ben buyum..."

Madem boyle buyuk konusuyorsun, yaz tavana gun icinde elindeki mallari, kendine ne faydan olmus oldugunu anlayalim.

Ne araci kurumun gorulecek, ne de mallarin eksilecek, sonra emri sileceksin.

Foruma bir daha da yazmayacagim eger BSMV'den fazla cikarsa. Buyur.

Yazmayacaksan bir daha hakkimda hicbirsey yazma.

Su anda tavana kadar 7,967,551 lot bekliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Klasik. Ulkeyi bu hale getirenleri elestirmeyi "Ulke dusmanligina" cevirdi hemen yandas.
    Len abisi sen bu akıl oyunlarını sosyal medyadakiler ile oyna bu ülkede benim bildiklerime senin aklın yetmez.

Evet ben yandaşım ama senin sandığın gibi benim yandaşlığım kişilere değil Ülkeme.

Senin ki neye-nereye onun da burada artık herkes farkında.

AK Parti tarafından bu zamana kadar hayatımda bir toplu iğne gördümse de namerdim. Gençliğimde hani Ankara da döner bir restaurant vardır orada CHP li bazı kişiler ile kaç kez yemek yediğimi de hatırlamıyorum.1990 lı yıllar.

Burada başa çıkamayınca sapla samanı birbirine karıştırmaya kalkışma. Çok komik durumlara düşüyorsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. İş Kuleleri, Workup girişimcilik programlarının da merkezi oluyor

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Türkiye İş Bankası'nın ana destekçisi olduğu, farklı dikeylerde 100 girişimi mezun eden ve bu yıl 6. yaşında olan Workup Girişimcilik Programı ile Workup çatısı altında devam eden programlar, İş Kuleleri'nde hayata geçirilen paylaşımlı ofis konseptine sahip Workup İş Kule'de yürütülecek.

İş Bankası ve iştiraklerinin genel müdürlüklerinin bulunduğu, çeşitli ölçekten startuplara ve girişimcilik ekosistemi temsilcilerinin yanı sıra Türkiye'nin ilk startup odaklı banka şubesine ev sahipliği yapan İş Kuleleri, artık Workup girişimcilik programlarının da merkezi olurken aynı zamanda bir girişimcilik üssü haline dönüşüyor.

"Verimlilik artışı girişimciliği verimsiz iş alanlarıyla birleştirmekten geçer"

Workup İş Kule'nin açılışında konuşan İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, girişimcilik alanındaki faaliyetlerinin çatı markası olan Workup, kurumsal girişim sermayesi yatırım fonları, yurtdışı inovasyon merkezleri, teknoloji tabanlı yeni nesil iştirak portföyü ve girişimcilik şubeleriyle güçlü bir ekosistem oluşturduklarını söyledi. Aran, Workup İş Kule'nin, bu ekosistemin merkezi olarak İş Kuleleri'ni konumlandırma yaklaşımlarının bir parçası olduğunu vurguladı.

Bir başarı hikâyesi yazmış, unicorn çıkarmış girişimcilerin etrafında kümelenen, onlarla çalışmış girişimlerin aynı başarıyı tekrarlama olasılığının arttığına işaret eden Aran, bu bakımdan Workup İş Kule gibi girişimcileri bir araya getiren mekânların önemli olduğunu söyledi.

Hakan Aran, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Girişimcilerin ekosistemimizde kümelenmesini sağlıyor, daha sonra onları teknoloji geliştirdikleri alanın oyuncularıyla buluşturuyoruz. Mümkün olduğunca geleneksel iş alanlarına teknolojiyi dâhil ederek ve girişimcilerin gücünden yararlanarak Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ülkemizde en çok verimliliğin artırılmasına ihtiyaç duyuyoruz. Çünkü dönem, verimliliği ve etkinliği artırma dönemi. Verimliliği artırmazsak büyüme ve kişi başına düşen milli geliri yükseltebilme gibi alanlarda arzu ettiğimiz mesafeyi alamayız. Bunun yolu da girişimciliği, verimsiz olduğunu gözlemlediğimiz iş alanlarıyla birleştirmekten geçer."
    İş Bankası'nın 2024 yılında 100. yaşını kutlayacağını vurgulayan Aran, "Biz kendimizi geleneksel bir banka olarak değil esasında bir teknoloji şirketi olarak görüyoruz. Girişimcilik ekosisteminden de teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak besleniyoruz" dedi.

"Birlikte başarmanın gücüne inanıyoruz"

Genç girişimcilere hedef belirlemek ve bu hedeflere ulaşmak için azimle ilerlemek gibi önemli roller düştüğünü söyleyen Hakan Aran, sunulan imkânların ancak doğru kullanıldığında bir değere dönüşebileceğini vurguladı. Girişimcileri, gerçek ihtiyaçları konusunda kendilerini yönlendirmeye davet eden Aran, "Ancak bir arada konuşacak mekânlar oluşturursak birbirimizi duyabilir ve birbirimizden beslenebiliriz. Birlikte iş yapmanın, birlikte başarmanın gücüne inanıyoruz. Dijital dönemde hiçbir kurum kendi başına başarılı olamaz" dedi.

İş Bankası ekosistemi ile çalışma imkânı

Modern mimariye sahip ve aynı anda 30 kişinin yararlanabileceği bir çalışma alanı bulunan Workup İş Kule; sınırsız ve yüksek hızda internet, kafe alanı, kişisel dolap, özel sunum ve toplantı odası gibi girişimcilerin ihtiyaç duyacağı imkânları sağlıyor.

İş Bankası girişimcilik ekosisteminin diğer unsurlarıyla aynı lokasyonda yer alan Workup İş Kule'de girişimler, aynı zamanda geniş networking ve iş geliştirm"e olanağından da yararlanabiliyor. Paylaşımlı ofis, aynı zamanda Workup programı altında düzenlenen eğitim ve etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Levent İş Kuleleri Çarşı alanında konumlandırılan ofis, her hafta Pazartesi - Cumartesi günleri arasında saat 08:00'den 20:00'ye kadar hizmet veriyor. Öncelikle Workup markası altında yürütülen programlara dâhil olan startuplar ve program mentorları ile paydaşlarının kullanımına sunulan alandan, kapasitenin uygun olması durumunda diğer girişimler de faydalanabiliyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Aslinda grafige fiyata falan da bakmaya gerek yok.

Sadece isctr forumuna gireceksin.
    Hararetli tartisma saldiri/savunma varsa eger direkt mal alacaksin, mala yapisacaksin

yok eger, muhabbet sarmazsa, millet birbirine saygiliysa, tesekkür falan ediyorsa direkt mali bosaltacaksin.
    yatirim tavsiyesi degildir

bu saka tabi ki !
    Son düzenleme : Depeche Mode; 15-06-2023 saat: 12:57.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

6. ABD'de işsizlik maaşı başvuruları beklentileri aştı

ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 10 Haziran ile biten haftada 262 bin ile piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

ABD Çalışma Bakanlığı, haftalık işsizlik maaşı başvurularına ilişkin verileri açıkladı.

Buna göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı talebinde bulunanların sayısı, 10 Haziran ile biten haftada önceki haftaya kıyasla değişim göstermedi ve 262 bin olarak gerçekleşti.

Piyasa beklentilerini aşarak Ekim 2021'den bu yana en yüksek seviyesini koruyan işsizlik maaşı başvurularının, bu dönemde 250 bin seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu.

İşsizlik maaşı başvurularına ilişkin önceki haftanın verisi ise 261 binden 262 bine revize edildi.

Geçen hafta itibarıyla 4 haftalık ortalama işsizlik maaşı başvuruları, bir önceki haftaya kıyasla 9 bin 250 kişi artarak 246 bin 750'ye çıkarken Kasım 2021'den bu yana en yüksek değerini aldı.

Süregelen işsizlik başvuruları da 3 Haziran ile biten haftada 20 bin kişilik artışla 1 milyon 775 bin yükseldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

İSCTR günlük, yabancı ve yabancı görünümlüler almış,

8. Tüm gün Antalya’dan İstanbul’a yoldaydım uyku uyanmadan banka portföyün yarısını 15:00 barını beğenmediğinden sattım haftaya sürpriz bir ralli bekleyenler olabilir ben yine ihtiyatlı takılayım ,

%100 full malda yan tahtalardyım diyen bazıları bankaları dün sattı adamlar haksız mı diye düşünmeye başladım ,

Bankalar elbette %40-50 sert yukarı gidecektir zamanını kimse bilmiyor bayram öncesi bayram sonrası yaz ortası yaz sonu Eylül başı Allah’ın bildiği bir tarih

Bu gerçekleşene kadar savunmaya oynayan borsacılar gibi portföy çeşitlendirmesi yapıyor olucam banka ağırlığı %20 sınırladım . Nakit de var fırlama modu olursa kapanışta gitmeli bu akşam

Savunma oynamak halinde lot kaybetmiş olucam stop olmak ise en doğru savunma aslında bu ülkede

5200 çok dillendirildi bence 525x silkeleme yarın yapmak isterse

5120 kadar satmak isterse pala satar bu akşam 5490 yukarı KIRILMAZ İSE 5120-5260 arası bölge ihtimali artar

Bu kesin değildir ama teknikçiler bu konulara hakim okudum anladım hak verdim

Ytd yatırım tavsiye edilemez kısa vade zarar edebilirsiniz !!! Bebeleri pistten alalım bu borsa adamı yorar !!

Sert hareketler her saat olacak gibi yapıyorlar bekliyoruz !!

Sayfa 229/661 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •