Enerjilere ürün sağlayan firmalarda sanki sıraya bağlanmış bir hacim/alım döngüsü var.. Bir gün birine bir gün diğerine.. Şuan hepsi yeşil biz kırmızı.. Sıramızın gelmesini bekliyoruz..![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
geçmişte ben de bu tür forumları arayıp bulmuştum...hisselerin ahenkli hareket etmesi bu hisselerin birilerinin ortak düşüncesi ile hareket ettiği fikrini bende doğurmuştu...yani hisselerin ruhu bu tür forumlarda idi..bu ruhu bu tür forumlarda arayıp bulmuştum...ben de bu tür forumlarda piştim...güzel bilgiler paylaşılıyor...araştırmayı seven yatırımcılar bu tür forumlardan çok fayda göreceklerdir...
bu arada aramıza hoş geldin diyorum...umarım burada sana ve senin gibi yeni arkadaşlara faydamız olur...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hoşbulduk, sağolun..
Cw geçtiğimiz haftalarda adından çokça söz ettirirken; "uçacak, kaçacak"cıların yerini bir anda "düşecek" diyen bir tayfa devraldı gibi görünüyor.
Hisse eski popülaritesinden uzak. Ki bence yapılmak istenen de buydu. Amaçlarına ulaşmış gibi görünüyorlar. Fakat bence elinde tutmaya devam edenler adına böyle olması daha makul.. Zaman gösterecek bakalım hayırlısı olsun..
Yer İmleri