Sayfa 23/45 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

1. selamlar. karton. vaktiniz varsa

Alıntı Originally Posted by htekay Yazıyı Oku
    selamlar. karton. vaktiniz varsa
    kağıt dün biraz kıpırdamış bugün tekrar bozulmuş. istikrarli bi kağıt olarak göremedim..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. aynı fikirdeyiz teşekkürler

4. İyi akşamlar üstad mümkünse fonet için yorum alabilirmiyiz

Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    kağıdı öyle böyle alıyorlar ama tahta sahibi nasıl bir taktik uygular bilemeyiz. zaten sorunda burda.hiç bir kağıdı göstere göstere almayıp stres yapıyorolar. her kağıtta böyle. şimdi önünde direkt 57 var sonra 60 zirve sonra senin varant hızlı yükselişe geçer. 46 ya kadar salması normal kırılması kağıdı sallar..
    üstad korkuttun beni şimdi kapanış 46 hemde 48 işlem görürken yani 2 kademe alttan birden verdi. ve 350 bin lot birden satıldı. bu lot normalde 5-6 kademe kaldırır acaba dediğiniz 46 ve altı kağıdı sallar dinlenme zamanımı yoksa düşebilirmi? yorumunuz var ise sevinirim yok ise bir alt destek nedir belki o biraz yol gösterir? saygılar

Alıntı Originally Posted by fizikci Yazıyı Oku
    İyi akşamlar üstad mümkünse fonet için yorum alabilirmiyiz

bende yazmak için kağıt arıyorum. bi karar veremedim. FONET.. biraz yoracak sizi henüz kıvamına gelmedi..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    üstad korkuttun beni şimdi kapanış 46 hemde 48 işlem görürken yani 2 kademe alttan birden verdi. ve 350 bin lot birden satıldı. bu lot normalde 5-6 kademe kaldırır acaba dediğiniz 46 ve altı kağıdı sallar dinlenme zamanımı yoksa düşebilirmi? yorumunuz var ise sevinirim yok ise bir alt destek nedir belki o biraz yol gösterir? saygılar
    yanlış yazmışım. 40 a kadar salması normal yazacaktım 46 yazmışım. dirençler doğru..

Sayfa 23/45 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •