Sayfa 23/718 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 177 - 184 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. arkadaşlar soracagım suale bilgısı olan bir arkadaş cevap verirse sevinirim

ben 42 den ihlas alıp 41 den satıp 75 kuruştan ihgzt aldım lakin

grup şirketlerınden ihyay hafıf kafasını kaldırdıgı an devre eksıcı yıyor ve yüzde 10 luk bır kısım oluşmadan devresını kesıyorlar

hısse 45 den kapanmış 48 oldugu an bi yere gidemessın deyıp fişini kesıyorlar

ama bu gun dıkkatımı ceken bir hisse oldu kront dıye bır hısse 1 tl den 14 bıne gıtmıs bu gun %15 den fazla yükselmiş ama devresı kesılmemış devre neye göre nasıl kesılıyor

hisse gıtmiyor dıyoruz ama gıtmek ıstedıgı an engellenıyor bu durum da nasıl hisse yukarı yönlü gidecek ?

cavap verebılen olursa memnun olurum...

yazılarım yatırım tavsiyesi içermez...

2. Bir gün gelecek tutamayacaklar uçacak YTD

3. 45 ten aldikca dolduruo kaldirtmio yukari baya bi yeni uye yapti 45 ten

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by kibirli Yazıyı Oku
    arkadaşlar soracagım suale bilgısı olan bir arkadaş cevap verirse sevinirim

ben 42 den ihlas alıp 41 den satıp 75 kuruştan ihgzt aldım lakin

grup şirketlerınden ihyay hafıf kafasını kaldırdıgı an devre eksıcı yıyor ve yüzde 10 luk bır kısım oluşmadan devresını kesıyorlar

hısse 45 den kapanmış 48 oldugu an bi yere gidemessın deyıp fişini kesıyorlar

ama bu gun dıkkatımı ceken bir hisse oldu kront dıye bır hısse 1 tl den 14 bıne gıtmıs bu gun %15 den fazla yükselmiş ama devresı kesılmemış devre neye göre nasıl kesılıyor

hisse gıtmiyor dıyoruz ama gıtmek ıstedıgı an engellenıyor bu durum da nasıl hisse yukarı yönlü gidecek ?

cavap verebılen olursa memnun olurum...

yazılarım yatırım tavsiyesi içermez...
    Bu Hissede, Yapay fiyat hareketleri tespit edildi..SPK bunu yapanlara ceza kesti..Borsa başkanlığı da hisseyi ve Oyuncuları takipe aldı.Küçük bir harekette Şalterleri indiriyorlar.
    KRONT da ise, Hisse alımlarla ve Şirketin iş alımı,Ciro-Kar ,Büyüme beklentisiyle yukarı gidiyor..Kimse de birşey diyemiyor,demiyor...
    Eee;Bizim sahtekar şirkette bunlar var mı.? Bence Yok.
    Ya da ne var.?

5.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu Hissede, Yapay fiyat hareketleri tespit edildi..SPK bunu yapanlara ceza kesti..Borsa başkanlığı da hisseyi ve Oyuncuları takipe aldı.Küçük bir harekette Şalterleri indiriyorlar.
    KRONT da ise, Hisse alımlarla ve Şirketin iş alımı,Ciro-Kar ,Büyüme beklentisiyle yukarı gidiyor..Kimse de birşey diyemiyor,demiyor...
    Eee;Bizim sahtekar şirkette bunlar var mı.? Bence Yok.
    Ya da ne var.?
    Sayın Kar Adam,herşey aynen anlattığınız gibi bencede öyle haklısınız ancak spk ve bist'a çok masum değiller yani neymiş efendim yatırımcıyı koruyorlarmış geçin o alavere dalavereleri hatta has-... derler adama sözüm onlara bizleri esas mağdur eden Spklılar ve Bist'dır..Bulara bulaşalı kan- ter içinde kaldık resmen hasta olduk..Uzun vadeli girdik hadi al sat yapsak gam etmeyeceğim..Allah ıslah etsin bunları..ytd..Bence ihlas holding sahipleri bu brüt takas senaryosunu yazdı spk uyguladı bist devre kesiciyi indirip kaldırıyor cellat gibi..

Adi 275 k lot 44 kademesine satti kademe bosaldi

Bugün 2.seans herzamanki gibi sessiz ve hacim yok seans sonu yukarı yönlü ataklarını bekliyorum

Alıntı Originally Posted by alacakaranlık Yazıyı Oku
    ev aletleri yayina gore daha çok dik duruş sergiliyor brutte olması aslında olumlu ama kullanan yok
    Herzamanki gibi evaletleri ve maden kalktı ama bu sümsük yerinde sayıyor
    Ev aletleri 49 yakıyor bunun neyi eksik

Sayfa 23/718 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •